Data publicării:

Horoscop 15 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care-și dă demisia. Oportunități uriașe

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anna Shvets)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Anna Shvets)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Cu multe planete în Pești, suntem debusolați, lipsiți de chef și energie. Parcă așteptăm să ne pice de undeva ceva anume. Dar vom aștepta mult și bine! Până pe 20 aprilie, Soarele mai este încă în Berbec. Deci o fărâmă de curaj există. Mai avem în fața noastră câteva zile în care putem profita de sezonul Berbecului. Pentru fiecare dintre noi, acest tranzit încă mai poate aduce rezolvări sau chiar pierderi. 

BERBEC

O să te simiţi puţin abandonat, părăsit. Este ca şi cum cineva din spate te controlează, te împinge. Până pe 11 mai, lasă să se întâmple viaţa cu bune şi cu rele, fără să mai salvezi pe nimeni, ci doar pe tine.

TAUR

Nu ar trebui să refuzi nicio invitaţie la vreun eveniment, nicio participare la vreun curs. Nu poţi să ştii niciodată pe cine întâlneşti, ce ţi se oferă, ce oportunitate apare. 

GEMENI

Unii veţi decide să părăsiţi locul de muncă, unii să cereţi mai mult la locul de muncă. Unii vor decide să se expună. Începe o perioadă cum rar se va mai întâmplă. Trebuie să prindeţi oportunitatea din mers. Trebuie să fiţi pregătiţi!

RAC

Nu trebuie să vă mai forţaţi în anumite situaţii. Nu te mai supăra! Lasă oamenii în pace. Cu cât o să tragi de toată lumea, tu nu vei mai exista. Mai bine faci o călătorie. 

LEU

În aparenţă, perioada poate să fie liniştită. Există multe frici, multe nelinişti. Vă confruntaţi cu cele mai negre idei ale voastre, sunteţi prăpăstioși, nu aveţi control. Minimizaţi pierderile! 

FECIOARĂ 

Nu staţi singuri zilele acestea, ieşiţi în lume. Nu staţi în turnul vostru aşteptând să vină cineva la voi. Discutaţi problemele din relaţie. Nu staţi singuri, zilele acestea.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel