Data publicării:

Horoscop 15 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Cheltuieli, cheltuieli, cheltuieli pentru un nativ

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Gustavo Fring)
Sursă foto: Pexels (Gustavo Fring)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna plină la voi în semn se petrece, doar că aveți atât de multe planete în casa a șasea, că nu aveți timp să simțiți. Zilele astea munciți, vă pregătiți de sărbători, vă pregătiți să cumpărați lucruri, să rezolvați treburile gospodărești, discuții, analize, planuri. E multă muncă pentru voi zilele astea. 

Horoscop SCORPION

Joacă, bucurie, evenimente. Veți mânca ce vă place, vă îmbrăcați cum vă doriți, vă uitați la filmele preferate. Să vă tolăniți undeva și să uitați toate grijile. Vouă v-ar prii să stați mai departe de ochii lumii, chiar v-ar prii.

Horoscop SĂGETĂTOR

Familia nu ne-o alegem, ne-o dă Universul, Dumnezeu. Marte intră în casa a patra, iar liniștea voastră nu va mai exista acasă. Acasă pic de liniște nu aveți, nu că v-ar plăcea să o căutați în alte locuri, dar n-o s-o găsiți. E adevărat, Luna plină se petrece în casa a unsprezecea și vă gândiți să mergeți să vă vedeți cu unul și cu altul, prin oraș, dar acasă tot nebunie o să fie când o să vă întoarceți, tot stres, tot ceartă. 

Horoscop CAPRICORN

Vouă v-ar prii o drumeție sau o vizită, ori puteți fi gazde extraordinare sau oaspeți nemaipomeniți. Puteți să vă vedeți cu oamenii și jumătate de oră la o cafea sau să vă plimbați în parc, să vorbiți cu ei ori la telefon, ori prin mesaje. Sunteți foarte efervescenți zilele acestea. Luna plină se va petrece în casa a zecea și aveți nevoie de atenție, ori din partea partenerului, ori din partea altor oameni. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Marte intră în casa a doua. Unii îl avem pe Venus, unii îl avem pe Jupiter, unii pe Neptun. O să cheltuiți zilele acestea...dar știți ce vă recomand eu vouă? Să cheltuiți și pentru voi, pentru bucuria voastră, orice ar însemna ea. Marte tot va sta acolo până la 25 mai și cheltuieli tot vor fi. 

Horoscop PEȘTI

Rareori se întâmplă să avem un steliu într-un semn și voi acum, începând de astăzi, aveți în casa voastră pe Venus, iubire, plăcere, feminitate, pe Marte, curaj, îndrăzneală, forță, Jupiter cu expansiune, Neptun cu credința. Toate astea sunt în semnul vostru până pe doi mai. Și dacă nu se întâmplă nimic bun în viața voastră până pe doi mai, nu e nimeni de vină. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel