Horoscop 14 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care va fi luată pe sus de șefi. Vor spune multe lucruri. Nu pune la suflet!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Jonathan Borba)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Jonathan Borba)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Miercuri, Marte va face ultimul careu cu Neptun. Dar resimțim deja efectele lui. Trebuie să avem grijă la ce spune, să ne ferim de bârfe sau de situațiile dubioase. Nu este cazul nici să alegem scurtăturile. Ne vor face mai mult rău decât bine. Încercați să fiți și mai suspecți atunci când vi se fac propuneri care par încântătoare inițial. 

BERBEC

Tu, încă de astăzi, resimţi un haos, confuzie, spui lucruri pe care nu vrei să le spui, sunt înţelese greşit vorbele tale.

TAUR

Ai grijă pe plan financiar! Undeva s-ar putea să te păcăleşti şi s-ar putea să îi păcăleşti şi pe ceilalţi. Astăzi, nu eşti cel mai bun la dat sfaturi.

GEMENI

Te consumi în prea multe direcţii. Nu îţi iese nimic, azi. Nu este cazul să te arunci în toate proiectele posibile şi imposibile.

RAC

Condiţia de muritor nu presupune o poveste Disney, ci presupune să se întâmple şi lucruri negative, chiar dacă tu ești într-o baltă de gândire pozitivă. Nu este cazul să te duci doar după poveştile tale pentru că Universul poate să aibă propria poveste pentru tine.

LEU

Ai fost destul de dezamăgit de anumite persoane dragi. Fii cât mai deschis către noile idei de la locul de muncă şi învaţă tot ce se poate învăţa de la unii oameni. Vei avea mai multă vizibilitate.

FECIOARĂ 

Nu pune la suflet replicile şefilor, că poate, astăzi, sunt supăraţi, au o zi mai grea. Vor spune multe lucruri şi tu le vei lua într-un mod apocaliptic. Nu este cazul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel