Horoscop 14 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: "Îți merge mintea de nu-ți dai seama"
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 14 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: "Îți merge mintea zilele astea de nu-ți dai seama" / Foto: Pixabay, de fancycrave1
Horoscop 14 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vești bune pentru o zodie: "Îți merge mintea zilele astea de nu-ți dai seama" / Foto: Pixabay, de fancycrave1
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Vezi tu, planetele astea din pești, că Soarele se apropie de o conjuncție cu Neptun și Mercur în Casa a 6-a, nu sta la bârfă cu colegii, nu încerca să te implici în viețile lor personale și nu da detalii nici din viața ta, cel mai bine așa.

SCORPION

Și tu ar trebui să fii puțin mai atent la serviciu și să nu creezi momente din acelea în care să pară că tu le știi pe toate pentru că dacă arăți asta oamenii te vor crede și îți vor da proiecte, iar tu îți vei da seama că nu te puteai ocupa nici de alea pe care le aveai până atunci. Deci, egoul mai potolit astăzi, să zicem.

SĂGETĂTOR

Nu ar strica să nu iei decizii astăzi, să nu te victimizezi astăzi în relație și să nu zici că doar tu ești de vină, că toată lumea are ceva cu tine, de fapt, aceasta este o victimizare. În plus, nu este potrivit să iei decizii, deloc.

CAPRICORN

Îți merge mintea zilele astea de nu-ți dai seama. Eu în locul tău aș fi foarte atent deoarece nivelul de creativitate este uimitor. Și, culmea, este ridicat și nivelul de toleranță și empatie. Vei fi un bun ascultător zilele ce urmează.

VĂRSĂTOR

Pe plan financiar aș avea puțină grijă, că Saturn e colo, Soare, Mercur, Neptun... Te convingi că faci bine o cheltuială, după ce o faci îți pare rău, vin alții și îți spun că în partea cealaltă era mai ieftin, deci gândește-te bine dacă trebuie să faci acea cheltuială, aia serioasă, că astea mici le faci, n-ai ce să faci.

PEȘTI

Familia asta... Eu în locul tău aș evita discuțiile importante cu familia. Că da, că ați mâncat, că nu ați mâncați, aveți sau nu nevoie de bani, sunt discuții care pot avea loc, dar celelalte discuții puțin mai profunde nu își au locul.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel