Data publicării:

Horoscop 14 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Evenimente neașteptate în viața unei zodii. Totul te va surprinde!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Polina Zimmerman)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Polina Zimmerman)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

”Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

Cu multe planete în Pești, suntem debusolați, lipsiți de chef și energie. Parcă așteptăm să ne pice de undeva ceva anume. Dar vom aștepta mult și bine! Până pe 20 aprilie, Soarele mai este încă în Berbec. Deci o fărâmă de curaj există. Mai avem în fața noastră câteva zile în care putem profita de sezonul Berbecului. Pentru fiecare dintre noi, acest tranzit încă mai poate aduce rezolvări sau chiar pierderi. 

BERBEC

În viaţa ta apar evenimente, oameni, ceva la care nu te-ai fi aşteptat. S-ar putea ca ziua aceasta să fie cam ciudată.

TAUR

Gândeşte-te la ultimele crize pe care le-ai avut la locul de muncă. S-au rezolvat sau au luat foc? S-au dus, nu e aşa? Vei vedea roadele activităţii tale profesionale din ultima lună.

GEMENI

Au fost situaţii în care a trebuit să lupţi pentru drepturile tale, pentru egalitate, poate ai simţit că nu eşti apreciat. Vei face în aşa fel încât să vadă oamenii de ce eşti în stare. Gândeș-te ce te-a frustrat cel mai mult în ultima lună.

RAC

Poate că au fost nişte pierderi financiare, poate că a trebuit să oferi nişte bani unor persoane suferinde. Poate că ţi-ai dat seama că viaţa secretă este mai importantă decât cea vizibilă și ai învăţat să realizezi că oamenii fericiţi nu sunt întotdeauna fericiţi. Ai avut o perioadă în care nu ai avut deloc control. Meditează asupra acestor fapte!

LEU

Relaţional, partenerial, ultima perioadă nu a fost... dar gândeș-te că ai negociat ceva. Dacă ai învăţat să îţi negociezi timpul, resursele...

FECIOARĂ 

Relaţiile cu colegii au fost mai tensionate, poate ţi s-a părut că unii muncesc mai mult, alţii mai puţin, că unii nu te apreciază. Dacă nu ai reuşit să îi faci pe ceilalţi atenţi la tine, de mâine nu va mai merge aşa.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel