Horoscop 13 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu va fi în apele ei. Vezi-ți de viață!
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Austin Guevara)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Austin Guevara)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Începe o săptămână plină de evenimente. Marte careu Neptun, Venus intră în Taur, Mercur își începe tranzitul prin Berbec. Dar ne vom confrunta și cu o triplă conjuncție Soare-Mercur-Neptun în semnul Peștilor. Totul va părea un joc de-a alba neagră. De aceea este recomandabil să nu ne grăbim cu deciziile importante în zilele următoare. 

BERBEC

Nu vei fi în apele tale. Săptămâna aceasta, las-o mai moale şi vezi-ţi de viaţă. Lasă-te purtat de ce îţi oferă universul.

TAUR

Venus va intra în semnul tău, dar până acolo îţi mai dă nişte lecţii. Fii atent la ce îţi furnizează intuiţia, la ce senzaţii, ce flash-uri primeşti.

GEMENI

Nici la tine nu este o săptămână minunată. Nu ştii de capul tău. Ai nevoie de odihnă, de somn, de mâncat cât mai sănătos şi cât mai puţină victimizare că nu te ajută la nimic.

RAC

Pe plan spiritual, ai nişte aspecte bune, dar chiar şi aşa ai grijă să nu o dai într-un fanatism. S-ar putea să ţi se întâmple nişte lucruri... Chiar dacă nu îţi plac, nu are rost să te întrebi "de ce ţie?".

LEU

Sunt nişte neînţelegeri pe plan profesional, sunt nişte aşteptări prea mari din partea ta, în ceea ce priveşte relaţia cu anumite persoane şi toate astea te vor face să fii aşa într-un ping-pong, dar mai sunt şi astfel de zile.

FECIOARĂ 

Toată săptămâna nu va fi una bună. Nu vezi bine intenţiile celorlalţi. Nu îţi dai seama ce şi cum, de unde. Pare că eşti o marionetă. Nu trebuie să te întrebi "de ce doar mie mi se întâmplă?".

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel