Horoscop 13 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar trebui să recunoască că a greșit. "Fii cât mai sincer pe plan relațional"
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 13 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar trebui să recunoască că a greșit. "Fii cât mai sincer pe plan relațional" / Foto: Pixabay
Horoscop 13 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care ar trebui să recunoască că a greșit. "Fii cât mai sincer pe plan relațional" / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Venus mai stă câteva zile în Casa a 7-a, unde este și Jupiter. Dacă te știi cu musca pe căciulă, că ai greșit ceva din punct de vedere relațional, du-te și spune pentru că sunt șanse ca partenerul să treacă mult mai ușor peste. Sau dacă ți-a plăcut o persoană, ai ieșit cu ea și parcă nu-ți mai place, nu o mai ține pe jar, spune-i că nu ești hotărât. Deci fii franc, deschis și cât mai sincer pe plan relațional.

SCORPION

Guvernatorul tău Marte va face careu cu Neptun. Undeva ți se pare ceva, îți vine ție așa un gând și știi tu mai bine, îi acuzi pe toți, dar nu verifici înainte. Trebuie să ai lângă tine o persoană obiectivă care să-ți deschidă ochii.

SĂGETĂTOR

Marte în careu cu Neptun zilele următoare, nu este a bună. Nu este a bună mai ales dacă vrei să-ți acuzi partenerul. Nu te duce și îl strânge de gât doar pentru că ți s-a părut ție ceva. După care, să știi că și pe plan profesional este o săptămână grea. 

CAPRICORN

În continuare în Casa a 4-a îl ai pe Venus și pe Jupiter. Fă ceva, nu aștepta Paștele ca să-ți zic așa. Fă ceva, împodobește, zugrăvește, ia-ți un buchet, ia-ți un ghiveci de flori, înfrumusețează puțin locul în care stai. 

VĂRSĂTOR

Fanteziile sunt bune, indiferent pe ce plan le ai, dar la un moment dat când trăiești doar pentru fanteziile alea îți pierzi viața. Bine ar fi să reușești să și concretizezi ceva de acolo. De altfel, cu intrarea lui Saturn în Casa a 2-a, tu va trebui să înveți să monetizezi, să concretizezi, să aduci o formă.

PEȘTI

Încă ești predispus la multe cheltuieli. Iată că Mercur se apropie cu o Conjuncție cu Soare  și Neptun este în semnul tău, ești destul de confuz, dar asta nu înseamnă că trebuie să îi faci și pe ceilalți la fel de nesiguri. Încearcă să nu-i contaminezi cu poveștile tale, ține-le pentru tine deocamdată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel