Horoscop 13 mai Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zile grele, schimbări majore în viață și LECȚII
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
foto pexels/ Horoscop 13 mai
foto pexels/ Horoscop 13 mai
Eclipsa de Lună sau Luna Plină vine cu mari lecții pentru zodii. Pentru unii vor fi zile grele, pentru alții zile în care au de învățat lecții importante. 

Această zi de vineri este înaintea eclipsei de pe 16 mai. Astăzi avem o conjuncție între Soare și Nodul Nord, iar la sfârșitul săptămânii un careu între Soare și Saturn, spune astrologul DCNews, Daniela Simulescu, care descrie acest ultim aspect ca unul dintre cele mai frustrante.

Aspectul de astăzi, conjuncția între Soare și Nodul Nord, așa cum este descris de către astrolog, vine ca o săgețică, ca un tren care mai oprește din când în când într-o gară și ne dăm seama dacă suntem pe drumul care trebuie. Nu este vorba despre destinație, ci dacă ne-am ales drumul care trebuie și ne ținem de el. Suntem provocați să ne dăm seama dacă acesta este drumul pe care vrem să mergem și ne putem gândi deja care este drumul potrivit pentru noi. 

Vezi previziunile pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești: 

Horoscop 13 mai 2022 Balanță

Eclipsa se va petrece în casa a doua, casa 2 - 8 financiară. Trenul va opri într-un loc și în stația respectivă voi vă uitați în portofel, unde aveți mai multe buzunărele. Într-unul aveți banii de la alții și în altul banii voștri. Eclipsa vă obligă să nu vă mai bazați atât de multe pe resursele celorlalți, pe ce oferă alții, ci pe ce aveți voi. Banii celorlalți s-ar putea să nu-i mai aveți în viitor. ”Ăia” nu o să vă mai dea. În următoarea jumătate de an, eclipsa vă va obliga să vă descurcați mai mult cu ce aveți voi. 

Horoscop 13 mai 2022  Scorpion

Trenul nu pleacă... nu pleacă trenul de la voi din gară, pentru că Eclipsa se petrece în semnul vostru și Saturn este în casa a patra. Nu pleacă pentru că nu știți unde să plece și pentru că nu puteți să trimiteți un tren doar pentru că mai sunteți cu cineva. O să aveți senzația că voi nu puteți să porniți la drum dacă nu mai e cineva cu voi, dar acel cineva nu trebuie să fie tot timpul cu voi, trebuie să fiți voi. Cine sunteți voi fără celălalt? Trebuie să vă gândiți, pentru că Luna Plină va fi în semnul vostru, Soarele este lângă Nodul Nord în casa a șaptea. Vedeți să nu pasați celeilalte persoane. Gândiți-vă voi unde trebuie să vă plece trenul. Zile grele pentru voi. 

Horoscop 13 mai 2022  Săgetător

Ce vă caracterizează când plecați la drum cu un tren este că vă luați de toate, și valiză, și genți, și rucsac, și pungi, și plase, și de toate. Eclipsa vă zice: pe bune că ai nevoie de toate astea? Sau le iei de dragul de a le lua, pentru că te fac pe tine să te simți bine. Eclipsa este pe axa 6 - 12 pentru voi, în casa a 12-a și trebuie să fii mai eficient, să înveți să trăiești cu mai puțin. Undeva pierzi în drum, pentru că sunt prea grele lucrurile pe care le duci și nu-ți aduc nimic. 

Horoscop 13 mai 2022  Capricorn

Eclipsa oprește puțin în prima gară din harta ta, acolo unde începi să-ți dai seama că așteptai alte lucruri de gara respectivă și te întrebi: ce fac, merg mai departe sau nu? Asta poate să fie aplicată în orice. În relații, în job, oriunde. Mai merg înainte, mai construiesc? Trebuie să vă dați seama de oamenii pe care-i aveți în jurul vostru. E o vorbă foarte înțeleaptă: spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești! Dacă vei căra după tine doar victimuțe și tu vei rămâne doar o victimuță. 

Horoscop 13 mai 2022  Vărsător

Trenul oprește într-o stație a carierei tale, a autorității tale, care autoritate s-ar putea să-ți fie știrbită. De fapt, apare o criză, care poate să apară pe plan profesional, pe planul autorității, o criză menită să te supere rău de tot, să te enerveze, să-ți arate limitele, să te frustreze, mai ales că este și-n careu cu Saturn din semnul tău. Tu vei încerca să ponderezi criza, să te faci că nu o vezi. Cu cât încerci să o liniștești, cu atât nu o să-ți fie bine. Și pentru tine, weekendul ce urmează nu o să fie plăcut. 

Horoscop 13 mai 2022  Pești 

La tine, cu Eclipsa pe casele 3 - 9, chiar trebuie să pleci la drum, să faci ceva, să înveți, să studiezi, să-ți deschizi mintea, să vorbim despre faptul că Jupiter s-a dus în casa a doua. Trezește-te, uită-te în oglindă și gândește-te cine ești și ce ai. ”Ce am? Eu sunt ce am sau sunt ce sunt înăuntrul meu?”. E nevoie să te reconsideri, să te valorifici. Eclipsa este în careu cu Saturn, care te pune să faci ceva, îți dărâmă și tot așa. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel