Horoscop 13 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea o săptămână foarte bună pentru romantism
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 13 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea o săptămână foarte bună pentru romantism / Foto: Pixabay
Horoscop 13 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care va avea o săptămână foarte bună pentru romantism / Foto: Pixabay
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Aici lucrurile sunt un pic diferite. Tu cu Mercur în Casa a 5-a s-ar putea să vorbești multe și nevrute, și să nu-ți dai seama că te ia așa valul. Spui ce nu trebuie spus mai ales la serviciu, și vei avea impresia că colegii nu vor ține minte sau nu vor lua în serios ce ai zis sau că nu e treaba lor, nu au ce să facă cu acele informații pe care le-au primit de la tine. Ei bine, eu ți-aș recomanda să fii puțin mai circumspect și să nu te mai ia gura pe dinainte atât de repede.

SCORPION

Dacă scapi de discuțiile cu familia, acelea mai inconfortabile, pe subiecte pe care tu nu le-ai aborda în niciun caz, țin să-ți spun că e o săptămână foarte bună pentru romantism, pentru daruri. Și dacă ești singur, pentru a-ți face ție toate plăcerile.

SĂGETĂTOR

Îți merge mintea foarte bine. Îi ajuți și pe alții să funcționeze la nivel mental. Oarecum ai așa un soi de curiozitate care intrigă pe ceilalți și devin și ei dornici și însetați de informații, cât mai multe informații. După care, grijă puțin la bani, te rog frumos.

CAPRICORN

Cum Mercur a intrat recent în Casa a 2-a, cum ai această conjuncție Venus-Neptun, se apropie să fie în Casa a 3-a, eu ți-aș recomanda să nu te pripești cu nicio investiție. Îți ofer un exemplu simplu: te duci să îți faci contract la cablu, la internet, cu o anumită firmă. Să nu te iei neapărat după reclamă, să nu te iei neapărat după ce zice un vecin, ci să cauți tu. În momentul în care vezi o ofertă ceva să o cotești de mai multe ori ca să înțelegi despre ce este vorba acolo, nu te lua doar după primul afiș. Sigur e textul ăla mic acolo jos și tu trebuie să îl înțelegi mai bine.

VĂRSĂTOR

Mercur e în semnul tău. Ce pot să îți zic? Vorbești, ai idei, întrebi, răspunzi, ai tot felul de soluții din acestea la care alții nu s-ar fi gândit, iar pentru că ne apropiem de conjuncția Venus-Neptun în Casa a 2-a, nu pot să nu-ți zic să cheltuiești și ceva pentru tine, doar că gândește-te dacă acel ceva pentru tine îți mănâncă și din bugetul pentru luna viitoare. Plus că mai urmează multe sărbători, trebuie să ai grijă.

PEȘTI

Intuiția funcționează extraordinar de bine doar că pe moment nu îi vei da atenție, tocmai tu care ești destul de atent la chestii din astea. În jurul tău vor fi destul de multe semne, dar nu vei ști cum să le interpretezi. Lasă-le deocamdată, nu le respinge. Ele se vor revela la un moment dat, adică îți vei da seama la ce se referă semnele respective, iar conjuncția asta care se va petrece în zilele următoare, Venus-Neptun, te va face atât de fermecător cum nu ai mai fost de foarte mult timp.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel