Horoscop 13 februarie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Zodia care află niște lucruri despre familia sa. Vă puneți ordine în viață
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Marte reprezintă energia masculină, încrederea, lupta, curajul, pasiunea, ambiția, dar și furia. Marte te împinge de la spate, nu te lasă să bați pasul pe loc. Arhetipul Vărsătorului vorbește despre progres, originalitate, inovație, toleranță și umanitate. Nici nu intră bine Marte în Vărsător, că face conjuncția cu Pluto. Acest aspect poate aduce pasiuni puternice, dar și decizii la nivel internațional care ne vor schimba viețile. 

BALANȚĂ

O zi foarte bună pentru a restabili dinamica în relaţiile cu copiii - cât de posesivi sunteţi asupra lor sau cât de detaşaţi sunteţi faţă de ei. Cei care nu au copii trebuie să înveţe, să se gândească sau să şi facă ceea ce le place, nu doar rutina zilei.

SCORPION

Tot felul de veşti plăcute şi neplăcute legate de familie sau o nevoie de a restabili ordinea, de a face ceva diferit prin casă.

SĂGETĂTOR

Vă vin idei crețe, astăzi. Aveţi mare grijă la drumuri, la călătorii, la acte, la documente, dar şi la ce spuneţi, la ceea ce comunicaţi. Vocea voastră va fi, astăzi, destul de pregnantă, iar oamenii vă vor privi diferit.

CAPRICORN

Astăzi, s-ar putea să luaţi nişte decizii legate de unele investiţii, cheltuieli care vor avea ecou pe termen lung sau s-ar putea să luaţi decizia de a nu face anumite investiţii.

VĂRSĂTOR

Poate e cazul să daţi câteva kilograme jos sau poate că e cazul să vă apucaţi de o activitate fizică, de o competiţie. Veţi avea multă furie şi trebuie procesată într-un mod sănătos.

PEȘTI

Sunteţi pe modul "tac şi fac", fără a vă victimiza.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel