Data publicării:

Horoscop 13 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care face curățenie în grupul de prieteni. Renunți la oamenii toxici!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem cel mai important eveniment astrologic al anului: este vorba despre Marea Conjuncție Jupiter-Neptun din Pești. Are loc la fiecare 13 ani. 

”Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În toate direcţiile ne vom duce.

Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus astrologul Daniela Simulescu.

BERBEC

Fă puţină curăţenie, zilele acestea, printre prieteni, oamenii care te înconjoară. Încearcă să îţi dai seama unde poţi canaliza mai mult timp, cine îţi oferă respect, cine nu. Încearcă să vezi lucrurile obiectiv. Este important!

TAUR

Dacă nu se întâmplă nimic bun în viaţa ta, tu eşti de vină. Beneficiezi de super-aspecte!

GEMENI

Ai face bine să nu crezi tot ce ţi se spune, tot ce se vede. Ar fi bine să verifici o dată, de două ori, de trei ori. De fiecare dată să te duci în spate. Ţi s-a spus un lucru de către şefi, de colegi, de prieteni. Încearcă să îţi dai seama dacă e pe bune. Verifică!

RAC

Dacă se iau nişte decizii pe plan profesional, care nu îţi convin, nu te zvârcoli! Asta este, se mai întâmplă. Vrei nu vrei, avem limite în viaţa aceasta.

LEU

Vei fi foarte tensionat în zona relaţională. Nu ai negociat ceva cu partenerul, nu ai rezolvat ceva. Foloseşte zilele acestea pentru a pune la punct nişte situaţii. Curaj!

FECIOARĂ 

Partea relaţională este importantă, însă va trebui să nu o priviţi doar din perspectiva voastră. Relaţia în care sunteţi poate să crească sau să se dizolve. Dacă sunteţi singuri, veți găsi oamenii buni pentru vă vindeca.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel