Horoscop 13-19 mai 2024. Zodia care va fi cu mintea doar la bani. Daniela Simulescu: Îți recomand să îți deschizi asta! - Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Sursa foto: Freepik
Sursa foto: Freepik
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a făcut recomandări pentru zodia care va fi cu mintea la bani în această săptămână.

Berbec / Ascendent în Berbec

'Pentru tine Taurul este în Casa a  a IX-a. Gândește-te că Mercur este în semnul tău. Acolo este Venus care se întâlnește cu Uranus. Mercur întră acolo. Intră și conjuncția Soare - Jupiter. Este o săptămână în care mintea ta va fi doar la bani. Nu e cea mai bună perioadă în care să îi diminutivezi și să le spui bănuții. Stai departe de chestia asta, pentru că e Jupiter în casa a noua și dorește să fii mult mai optimist, să vezi banii la adevărata lor valoare și mai mult de atât.', a spus Daniela Simulescu.

'Ce îți recomand eu, pentru că va fi și instabilitate, unii dintre voi veți avea vești bune, prime, bani în plus, dar vor apărea și cheltuieli. Unele dintre cheltuieli vor fi făcute doar pentru că voi aveți chef de răsfăț și vă încurajez, însă unele cheltuieli apar așa, din neant, de unde nu vă așteptați. Cert este că există o posesivitate extraordinară în cadrul cuplului. Aveți grijă săptămâna asta de cum o manifestați și nu doar din partea voastră, ci și din partea partenerului. Marte e în continuare la voi acolo în semn.', a zis Daniela Simulescu.

'O să fie destul de multă frustrare, fiind atât de mult marcaj în Casa a IX-a. Aveți senzația că stați pe loc, că nu se întâmplă nimic, că nu progresați, și dacă nu vă puneți la punct cu Marte nu o să fie bine. Altfel, dragii mei, dacă vă doriți mai multe activități să le monetizați, pe lângă serviciu, dați-i bice pentru că această săptămână este foarte importantă în acest sens. Aș mai avea o recomandare. Cei care nu au un cont de economii sau un plan în acest sens este cazul să o faceți și să vă gândiți la asta!, a zis Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel