Horoscop 13-19 mai 2024. Daniela Simulescu, despre o zodie: Aveți nevoie de foarte multă odihnă, relaxare și somn / Video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Fotografie de la Andrea Piacquadio, Pexels
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor șef Astrosens, a vorbit despre o zodie care are nevoie de relaxare și somn.

Gemeni / Ascendent în Gemeni

'Cu privire la această zodie, trebuie să fim puțin mai rezervați. Mercur, guvernatorul vostru, iese din semnul contaminării, dar se duce în Casa a 12-a. Și el nu se simte foarte bine pentru că acolo mai avem și alte planete, se mai face și careul cu Pluto. V-aș recomanda să nu fiți precum gâsca, cu zgomot din nimic. Mă gândesc că aveți nevoie de foarte multă odihnă, relaxare. Somnul nu l-aș neglija. Când avem tranziție în Casa a 12-a aud, deseori, de la multe persoane, că nu pot să doarmă bine deoarece visează tot felul de situații și, apoi, caută pe internet tot felul de interpretări ceea ce e o stupizenie.', a zis Daniela Simulescu.

'Ceea ce vă recomand eu cu spiritul de sacrificiu și până unde îl duceți, avându-l și pe Jupiter lângă Soare în Casa a 12-a, este că s-ar putea să nu aveți limite! Și puteți să vă treziți că sunteți, pur și simplu, epuizați, copleșiți, nu înțelegeți ce se întâmplă cu voi și o să deveniți victime sau veți încerca să vă victimizați.', a spus Daniela Simulescu.

'Este adevărat că este o perioadă pregătitoare pentru voi. Să nu uităm că Jupiter se pregătește să intre în semnul vostru. Va răsări soarele pe strada voastră, oarecum trebuie să stați puțin în spate, să nu forțați nimic, să nu aveți niciun exces de zel. Dacă se poate, să aveți grijă și de sănătatea voastră și a celor dragi! Dat fiind faptul că Marte este totuși în Casa a 11-a, cu siguranță, veți avea suport, chiar dacă veți intra, de cele mai multe ori, în criză de timp. Nu îmi fac probleme din acest punct de vedere absolut deloc.', a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel