Horoscop 12 mai 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să aibă încredere în colegi și șefi. Sub nicio formă!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.  

Mercur retrograd nu este un aspect care să ne umple de spaime, ci mai degrabă să ne ajute să reevaluăm, să ajustăm, să corectăm și să îmbunătățim. Trecutul se reactualizează, multe dintre faptele noastre pot fi readuse în viața noastră, dar și mulți oameni la care nici nu ne mai gândiserăm pot să reapară din senin. 

"Mercur își va începe retrogradarea în semnul Gemenilor și o va termina in semnul Taurului. Deci aceste semne și cele opuse vor fi cele luate în colimator. Dar vă rog să vă gândiți (exact ce îi place lui Mercur) că orice situație frustrantă are și o mare oportunitate ascunsă. Încăpățânarea și rigiditatea vor fi puse la încercare tocmai pentru a ne arăta că există și alte variante, unele mai simple și mai de folos”, spune astrologul Daniela Simulescu.

Când Jupiter intră în Berbec aduce încredere, inițiativă. Avem câteva luni la dispoziție să începem ceva, să ne creăm o altă existență, o altă viață. E ca primul pas al copilului, e ca primul strigăt atunci când se naște și își umple prima dată plămânii cu aer.

BERBEC

Vei simţi că le poţi face pe toate, dar mai uita-te şi prin buzunar, prin cont. Fă-ţi un pic de curăţenie în partea financiară: în datorii, în credite, în refinanţări. Pentru ce te preocupi, pentru ce îţi trebuie bani?

TAUR

Este cazul să acorzi puţină atenţie asupra relației cu partenerul, că poate sunt lucruri care nu îţi convin sau nu îi convin lui. Nu este cazul să le laşi să treacă, ci să discuţi cu persoana respectivă, să le analizaţi. Ai foarte multe frici.

GEMENI

Nu te încrede în nimeni la locul de muncă. Cei mai apropiaţi colegi s-ar putea să fie tributari unor persoane, iar şefii zic astăzi ceva şi mâine altceva. Este greu să nu poţi să ai aşteptări. Crede doar în tine!

RAC

Relaţiile cu copiii sau copiii trec prin evenimente frustrante şi eşti îngrijorat. Sunt lucruri care nu îţi convin, dar nu uita că ar fi cazul să îţi muţi atenţia şi asupra a ceea ce ai vrea să faci cu viaţa ta.

LEU

Este cazul să înveţi ceva nou. Vei afla ceva sau vei tăia ceva de la rădăcină pentru a renaşte ca Pasărea Pheonix.

FECIOARĂ 

Grijă la călătorii! Nu te implica în multe chestii profesionale. Nu te oferi! Aşteaptă să ţi se spună ce să faci. Vor fi atât de multe pe capul tău încât nu vei face faţă dacă îţi mai iei şi alte sarcini.

Vezi și: Horoscop 12 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Bucurie mare pentru o zodie. Atenție la ce vi se spune!

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel