Horoscop 13 aprilie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Discuții neplăcute pentru o zodie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANŢĂ

Vedeţi ce obţineţi din relaţie. Vedeţi ce oferiţi şi ce obţineţi pentru că, dacă relaţia în care sunteţi doar se petrece şi nu aveţi o senzaţie de linişte, de aşezare, nu este bine. Vedeţi de ce nu se întâmplă lucrurile acestea.

SCORPION

Tatonaţi partenerul să vedeți cam ce îşi doreşte şi, dacă aţi evitat să discutaţi un subiect care nu v-a plăcut, poate începeţi astăzi să o faceţi. De mâine, partenerul va fi mult mai deschis către voi.

SĂGETĂTOR

Uitaţi-vă în jurul vostru la serviciu şi alegeţi un proiect care vă bucură. Alegeţi-vă o parte şi investiți mai mult acolo, să vedeţi ce efecte produc toate aceste idei ale voastre.

CAPRICORN

Aveţi nevoie de iubire. Nu mai încercaţi să fiţi perfecţi, cei mai responsabili şi să nu îi lăsaţi şi pe ceilalţi să ajungă la sufletul vostru. Astăzi, vă simţiţi foarte nesiguri.

VĂRSĂTOR

Este nevoie de o fundaţie. Astăzi, vedeţi pe ce vă simţiţi cel mai sigur, ce este cel mai sigur din viaţa voastră. Trebuie să vă gândiţi, analizaţi pe ce vă bazaţi cel mai mult. Viaţa va decurge mult mai uşor.

PEȘTI

Până acum, aţi fost interesați doar de ce obţineţi, de ce aveţi. Trebuie să vă duceţi şi către ceilalţi, să le oferiţi şi voi. Sunteţi foarte generoşi, de obicei, dar învăţaţi să negociaţi. Nu prea mult, nici prea puţin. Găsiţi un echilibru! Duceţi-vă către oameni de la care să şi obţineţi ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel