Data actualizării:
Data publicării:

Horoscop 12 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care iese dintr-o relație toxică. Cineva te va salva!

Autor: Florentina Constantin | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (RODNAE Productions)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astăzi avem cel mai important eveniment astrologic al anului: este vorba despre Marea Conjuncție Jupiter-Neptun din Pești. Are loc la fiecare 13 ani. 

”Din 12 aprilie, pentru următorii 13 ani, alta va fi lumea. Se va seta calea către mai multe lucruri. În primul rând, partea de dezinformare, dar şi o nevoie a oamenilor de a accesa zone mai spirituale, ezoterice, pentru că avem de-a face cu energia Peştilor. În toate direcţiile ne vom duce.

Vreau să atrag atenţia că tot ce înseamnă viciu va exploda. Dacă ai un viciu pe care nu l-ai tratat şi îl ignori în continuare, cu Jupiter-Neptun în Peşti, nu mai ai limită şi ajunge viciul să te controleze. Nu ne referim doar la alcool, de exemplu, ci şi la relaţii toxice sau alte lucruri care îţi fac rău.

Conjuncția Jupiter Neptun ţine cont şi de vindecare. Abia la anul s-ar putea să trecem peste ce înseamnă pandemie. Conjuncția este bună pe vindecare fizică şi emoţională, de aceea cred că la anul vor reieşi la suprafaţă toate problemele pe care le-am întâmpinat în 2020”, a spus Daniela Simulescu, despre această zi. 

BERBEC

Nu poţi să sari aşa cum ţi-ai dori tu în absolut orice, nu poţi să îţi consumi energia aiurea. Trebuie să faci totul foarte dozat, mai ales când ai de-a face cu multă lume.

TAUR

Visezi la ce îţi doreşti şi minimizezi orice risc, orice proiect. Este bine să nu te arunci sau să nu te victimizezi mai mult decât este cazul.

GEMENI

Indiferent de vârstă, educaţie, statut, veţi reuşi să vă reclădiţi viitorul profesional. În următorii ani, vă doriţi să vă schimbaţi cariera, vă doriţi o reconversie. Mergeţi tot înainte!

RAC

Este o zi extraordinară, din punct de vedere profesional! Mulţi dintre voi vor dori să călătorească, să studieze, să cunoască mulţi oameni. Un pic de modestie, astăzi, nu va strica. Modestia, chiar şi falsă, vă va aduce multe daruri.

LEU

Puteţi vedea diferit banii veniţi din alte surse. Dacă aţi avut o idee de afacere şi nu a mers, poate acum o reconfigurați. Veţi avea o altă perspectivă asupra intimităţii.

FECIOARĂ 

Vă lingeţi rănile din punct de vedere relațional. Puteţi să ieşiţi dintr-o relaţie toxică, puteți cunoaşte pe cineva care vă va ajuta să vă vindecaţi.

Previziunile complete pentru toate zodiile, în materialul video de mai jos:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel