Horoscop 12 - 18 septembrie 2022. Astrologul Daniela Simulescu, previziunile săptămânii pentru zodii
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Astrolog Daniela Simulescu
Astrolog Daniela Simulescu
Iată ce au pregătit zodiile pentru săptămâna 12 - 18 septembrie 2022. 

Astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu, vă aduce previziunile săptămânii 12 - 18 septembrie 2022 pentru fiecare zodie. Emisiunea este transmisă de la ora 12:00 pe DCNews și la DCNewsTV, precum și pe Facebook și Youtube DCNews.ro. 

Ce îți rezervă astrele în sezonul de toamnă-iarnă 2022

Prima jumătate de an s-a dus. Cu siguranță, ai avut timp să îți dai seama de ce îți rezervă 2022. Sau măcar să îți faci unele planuri. Tranzitul vedetă al ultimelor șase luni va fi cu siguranță retrogradarea lui Marte în semnul Gemenilor (30 octombrie 2022 - 12 ianuarie 2023).

Ce înseamnă asta? Ca una știai la început de an, alta vei ști pe 31 decembrie 2022. Marte, planeta acțiunii, va retrograda în semnul schimbărilor mici și dese. Deci îți dai seama că, indiferent de zodie, te vei confrunta cu unele situații surprinzătoare și diverse. Plus că vom avea parte de multe nehotărâri. 

Berbec/ Ascendent în Berbec

Dacă ai reușit să faci un pas înapoi în primele luni, să fii sigur că îți va fi mult mai ușor să pui primele cărămizi pentru un proiect. Marte este guvernatorul tău, iar retrogradarea lui vine să îți arate că întotdeauna există și alte căi. Nu neglija totuși problemele ferite de ochii lumii. Mai ales cele legate de sănătate. 

Taur/ Ascendent în Taur

Pot apărea noi schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se va petrece în casa banilor, deci vor fi și oportunități și îngrijorări. Saturn va rămâne pe tot parcursul anului în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Totul se va mișca în reluare și deși ești recunoscut pentru răbdarea proverbială, în 2022, te vei frustra din orice. În plus, relația cu autoritățile (părinți, partener, șefi, colaboratori) va fi destul de rigidă.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Marte va retrograda în semnul tău, Jupiter se va întoare în casa carierei. Trebuie să știi ceva: orice veste proastă de la serviciu este o mare oportunitate. Poți schimba locul de muncă. În orice caz, va trebui să te dezveți de unele obiceiuri și să înveți să pui limite. Marte aduce curaj, forță, dar și furie. Trebuie să înveți să îți gestionezi emoțiile. Prietenii vor fi importanți. 

Rac/ Ascendent în Rac

În continuare, pe agenda ta mai mult vor fi multe planuri de călătorii. Te deschizi. Cunoști oameni noi, diferiți de tine. Te vei implica în cauze și îți vei da seama că principiile și valorile celorlalți nu pot fi negociate. Și s-ar putea să vrei să studiezi domenii noi. Indiferent de vârstă, educaţie și alți factori, poți decide că este păcat să ai obiective mici. Marte va retrograda în casa sănătății, deci nu ar strica să ai grijă de tine. 

Leu/ Ascendent în Leu

Astrele îți recomandă să nu îți faci mari așteptări pe plan profesional. Până la finalul lui 2022 vei depinde de acțiunile multor oameni și va fi destul de frustrant. Saturn va rămâne tot anul în casa a 7-a a relațiilor, deci vei te vei confrunta cu adevărul gol-goluț, fie că îți convine sau nu. Lui Saturn nu îi plac deloc jumătățile de măsură și îți va oferi destule provocări și teste până când te vei maturiza. Oricare ar fi situația, răbdarea îți va fi răsplătită.

Citește previziunile complete pe Astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel