Horoscop 12 - 18 februarie 2024. Voropchievici: Săptămână nemaipomenită pentru o zodie
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Mihai Voropchievici
Mihai Voropchievici
Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024.  

Mihai Voropchievici a venit cu horoscopul săptămânii 12 - 18 februarie 2024 în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” cu jurnalista Cătălina Porumbel. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

„Reușită în orice faci! Reușita va fi una excepțională. Deznodământ fericit într-o situație în care ești părtaș”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Taur (20 aprilie - 20 mai)

„Taurul dă de râu și îi place la râu pentru că îi place să viseze. Uită de reaua credință. Uită că cineva l-a abandonat, l-a trădat. Este supărat pentru că este prizonier într-o situație în care el s-a complăcut având de atât de multă încredere într-o parteneră, lucru care i-a adus numai dezamăgiri”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

„Are o carte neutră - ovalul. Trebuie să dea dovadă de pozitivitate, să fie receptivi, să aibă răbdare, să dea dovadă și de gentilețe. Se roagă la Dumnezeu să aibă o întâlnire în care să afle niște secrete pe care le presupune, dar care poate nici nu sunt acele secrete”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Rac (21 iunie - 22 iulie)

„Carte dificilă. Simbolizează sfârșitul unei situații în care - pentru a ieși deasupra - trebuie să suporte o transformare totală. Schimbare trebuie să fie în profunzime”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Leu (23 iulie - 22 august)

„Are roșu. 19, carte pozitivă. Leii au o forță activă, vor domina orice situație unde se află datorită dinamismului pe care îl au și al energiei bine canalizate. Sunt foarte combativi. Au forță de atracție fizică și magnetică, lucruri care îi conduc pe Lei la reușită. Va fi o săptămână nemaipomenită” , a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

„O săptămână în care trebuie să predomine prietenia, altruismul și pozitivitatea. Bucurie mare din întoarcerea unei persoane dragi pe care n-a văzut-o de câțiva ani. În relația cu acea persoană dragă, ar trebui să facă Fecioara primul pas pentru a demonstra că nu s-a schimbat nimic. Nu a venit nimeni în locul acelei persoane dragi. E cam cu dus și întors pentru Fecioară”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

„Are o carte negativă. Balanțele sunt bulversate săptămâna viitoare din cauza unei situații pe care ei o credeau benefică. Au orgoliul rănit, sunt prinși de furie, clocotesc de nervi și sunt predispuși la dispute. Dacă nu își rezolvă problema pe care o au în dialogul cu o terță persoană, Balanțele, când nu primesc ce au cerut, rup legătura”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

„Are luna, carte neutră care îi obligă pe Scorpioni să iasă din cotidian, să se întoarcă în trecut, îi cuprind amintirile, visarea, sunt pasivi și ziua, și noaptea. Se recomandă să renunțați la indecizii, la pasivitate și atunci situația va fi reală și nu visătoare, așa cum trăiți voi”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

„Carte neutră. Triunghiul. Simbolizează importanța comunicării și a schimbului de idei. Întoarcerea unei persoane este foarte așteptată și sunt pregătite o mulțime de întrebări. Să vedem cine și de unde vine”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

„Începutul unei noi acțiuni, mai ales în profesie. Realizarea materială este pozitivă. Întâlnirea cu o persoană mai în vârstă care vă da sfaturi este benefică”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

„Clepisdra. Carte instabilă. O zi bună, una rea în această săptămână. Dispute pe manevrarea banilor în cuplu”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Pești (19 februarie - 20 martie)

„Steaua, au o carte foarte bună. Simbolizează o activitate profesională reușită, o realizare materială pozitivă și sfârșitul unei acțiuni care nu a fost benefică, dar începutul uneia nou cu mari șanse de reușită”, a zis numerologul Mihai Voropchievici. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel