Horoscop 11 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Mercur se mută în semnul tău. Teoretic sună bine
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horoscop 11 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Mercur se mută în semnul tău. Teoretic sună bine / Foto: Pixabay Alexas_Foto
Horoscop 11 octombrie: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: Mercur se mută în semnul tău. Teoretic sună bine / Foto: Pixabay Alexas_Foto
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Mai jos găsești previziunile astrologului Daniela Simulescu pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești. 

Horoscop BALANȚĂ

Mercur se mută în semnul tău. Teoretic sună bine. Înseamnă că gândești, comunici, ai idei, ești prezent acolo, dar în același timp este foarte greu să te conectezi la ce zic ceilalți, să îi auzi, să îi asculți. Nici nu îi auzi, nici nu îi asculți. Simți nevoia să vorbești tu mai mult decât este cazul. Vei observa această tendință, un exces de zel. Va dura cam până pe 29 octombrie, când Mercur va ieși din semnul tău și Mercur a fost retrograd în semnul tău începând cu 10 octombrie, deci e clar că sunt unele lucruri pe care nu le-ai spus atunci.

Horoscop SCORPION

Trigonul dintre Soare și Saturn te ajută să mai ponderezi anumite situații neplăcute de acasă. În schimb, cu intrarea lui Mercur în Casa a 12-a, îmi este teamă că ai putea să umbli după niște năluci, după niște himere, să-și construiești niște scenarii în care doar tu să crezi. Aș vrea să nu-ți faci scenarii legate de colegi pentru că intrarea lui Mercur în Balanță, bineînțeles, face și opoziția cu Jupiter și crezi ceea ce nu trebuie să crezi sau vrei să îi faci pe ceilalți să creadă altceva ca să fii tu în avantaj, dar nu prea îți iese.

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur se mută Casa a 11-a. Este un lucru bun doar că vezi să nu te împrăștii prea mult, vezi să nu-ți creezi un program atât de haotic și să nu mai poți să dormi din cauza stresului pentru că nu vei fi în stare să spui nu. Ba te cheamă cineva la o nuntă, ba la un botez, și tu zici da peste tot, de frică să nu-i superi. Pe urmă te apucă grijile, că îți trebuie și bani, și aia, și aia. Mai bine încearcă să te consulți cu cineva, să analizezi dacă poți merge și facă faci față.

Horoscop CAPRICORN

Mercur se mută în Casa a 10-a și îți priește pentru că, îți povesteam eu că vei fi foarte vizibil în perioada următoare, dar acum e important să fii vizibil cu ce spui. Fă exercițiul acesta, comunică într-un fel și privește-i pe oameni în ochi. Vei vedea că te vor privi, te vor asculta.și te vor urma, deci ai grijă ce spui.Cvintele pot fi o armă cu două tăișuri în perioada următoare, mai ales la locul de muncă.

Horoscop VĂRSĂTOR

Intrarea lui Mercur în Balanță îți priește deosebit de mult pentru că îți merge mintea. Singurul lucru care îți poate dăuna la acest tranzit este că s-ar putea să te vezi superior celorlalți, să crezi că tu știi niște lucruri pe care ei nu le știu și să îi tratezi așa de pe o treaptă ridicată, dar ridicată de tine însuți, una superficială , nu una adevărată. Modestia este foarte bună în perioada asta. Dacă treci de acel prag de modestie s-ar putea să ai multe de pierdut.

Horoscop PEȘTI

Mercur se duce în Casa a 8-a și discuțiile despre resurse nu îți fac plăcere. Efectiv îți provoacă o neliniște interioară foarte puternică. Ai multe frici, dar trebuie să discuți. Fie că este vorba despre banii tăi sau despre banii pe care îi primești, negocieri cu rude, cu partenerul, nu sunt plăcute, dar trebuie să se întâmple.

Vezi mai mult în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel