Horoscop 11 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Un nativ se ia prea în serios. Ar fi cazul să ia o pauză
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash
Sursă foto: Unsplash
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Aș pune lacăt la portofel, aș schimba pinul la aplicația de transfer de bani și apoi m-aș face că îl uit. Aș securiza orice ban zilele astea, orice leu, pentru că altfel un careu din Soare în casa a doua și Saturn în casa a cincea, o să vă facă să vedeți. Dacă vă doriți și o cămașă, că v-ar face să arătați nu știu cum, nu! Se duc banii și nici nu vă face cămașa nimic bun. 

Horoscop SCORPION

Ziceam de Lei că sunt cei mai afectați, dar și voi sunteți afectați. Soarele este în semnul vostru, Saturn în casa a patra. Parcă oamenii din jurul vostru nu vă înțeleg, nu vă apreciază, vă limitează, nu vă văd la adevărata valoare. Vă simțiți că vă înjosesc, că nu sunt la nivelul vostru sau simțiți că vă cred inferiori și asta nu vă face bine. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Soarele e în casa a douăsprezecea. Mie nu îmi place un soare în casa a douăsprezecea, mai ales când e în careu cu Saturn, pentru că s-ar putea să vorbească de problemele de sănătate ale celor dragi, să vorbească de pierderi sau de un sentiment de nefericire pentru unii dintre voi. Ați face bine să vă îngrijiți de somn, de odihnă, de liniște. 

Horoscop CAPRICORN

Iarăși vă puneți baza în alții, îi credeți la fel de hotărâți, de serioși ca voi. Nu că nu ar fi, dar unii oameni apreciază mai mult instabilitatea și s-ar putea să vă treziți cu niște planuri date peste cap, nu puteți să vă adaptați și rămâneți cu un gust amar. Nu vă vedeți cu mulți oameni weekendul ăsta, că vă frustrează oamenii ăia, sunt ferm convinsă. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Bineînțeles că în jurul vostru se vor trezi tot felul de invidii, de persoane care spun ”cine sunteți voi să ne ziceți ceva”, dar ei vă lasă să le ziceți lucrurile respective. S-ar putea ca unele persoane să se uite la voi ca să luați decizii și voi să nu aveți puterea. Gândiți-vă că Soarele este guvernatorul casei a șaptea, adică partenerul pasează responsabilitatea la voi sau voi pasați responsabilitatea la partener. 

Horoscop PEȘTI

Iarăși drumuri, călătorii, mers cu mașina, condus. Iarăși are loc frecușul acesta mental. Vă luați prea în serios, asta e senzația mea și ar trebui să fiți mai blânzi cu voi. 

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă.

Horoscop final 2022 Gemeni

Marte se joacă de-a retrogradarea în semnul tău. Spun asta pentru că va face și un careu cu Neptun, ceea ce înseamnă că te vei plimba acompaniat de o ceață groasă până la final de an. Cu Jupiter întors în casa carierei, orice veste proastă este o mare oportunitate. Dacă nu schimbi locul de muncă, mai bine schimbă-ți atitudinea față de actualul! Marte produce destule suișuri și coborâșuri în viața personală. Prietenii vor fi de bază. Citește mai multe pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel