Horoscop 11 mai 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Unii nativi trebuie să facă SCHIMBĂRI
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Ron Lach)
Sursă foto: Pexels (Ron Lach)
Horoscop 10 mai 2022: Află ce ți-au pregătit astrele astăzi în funcție de zodie.

Horoscop Balanță

Jupiter a fost în casa a șasea, acum trece în casa a șaptea și v-ați mai liniștit din punct de vedere profesional. E cazul să îl integrați și pe partener în viața voastră, sau să vă faceți un partener, ori să divorțați. Dacă până acum nu ați avut curaj să o faceți, intră Jupiter acolo. Și știți ce poate face Jupiter? O să cunoașteți pe cineva și o să ziceți ”ce am eu acasă nu e atât de bun”, dar asta nu înseamnă că trebuie să divorțați, ci poate să vă arate că mai sunt și altfel de oameni pe planeta asta. 

Horoscop Scorpion

Jupiter se duce în casa a șasea și e multă muncă. Multă, multă muncă, dar parcă o faceți intenționat. Eu aș zice să vă bazați puțin și pe sănătate, pe stilul de viață, pe rutină, pe obiceiurile gospodărești. Nu le lăsați în spate de tot, pentru că apoi Jupiter se va întoarce în casa a cincea și din octombrie încolo n-o să vă priască. 

Horoscop Săgetător

Jupiter ajunge în casa a cincea și începe o perioadă bună de competitivitate, de a vă implica în proiecte, să vă descoperiți sau redescoperiți o pasiune. Ați vrut să faceți canto când erați mici și nu ați putut. Vă duceți acum. Cu Jupiter în casa a cincea poate vorbiți și de faptul că vreți copii sau poate vreți să faceți lucruri în plus cu copii, îi duceți în excursii la care nu v-ați gândit niciodată. Plăcerea voastră contează cel mai mult acum. 

Horoscop Capricorn

Jupiter se duce în casa a patra unde îl avem deja pe Venus și să nu ratăm un lucru, că îl avem pe Marte în casa a treia. Începe o perioadă bună să vă mutați, să vă luați o casă mai mare, să vindeți un teren, un imobil, să decorați, să primiți ceva. Sau vă decideți să vă mutați din țară, sau să vă întoarceți în țară. Ori se mărește familia și trebuie luate decizii în acest sens. Bineînțeles, va avea de suferit casa a zecea, casa profesională

Horoscop Vărsător

Jupiter se duce în casa a treia, ceea ce înseamnă o schimbare. Mâine nu mai cumpăr pâine neagră, cumpăr pâine integrală. Nu contează dacă rămân cu pâinea, important e să încercați. Dacă voi vreți ca viața voastră să arate mai bine la anul. Ce este de făcut? Schimbări. Schimbări care vă pot provoca cheltuieli, dar nu contează, mici schimbări de pe o zi pe alta. Cum vă plictisiți, vă duceți să faceți ceva într-un loc diferit. Schimbări, plimbări și mai puneți mintea la lucru, n-o lăsați să zacă. 

Horoscop Pești

Jupiter trece în casa a doua și vă va provoca pe plan financiar. O să ziceți că vreți să vă cumpărați una sau alta, că aveți nevoie de mai mulți bani, vreți să investiți, ce ar putea să vă aducă bani. Un lucru vă spun. Cereți mai mulți bani la locul de muncă. Dacă vă angajați undeva nu cereți doar cu 10% mai mult față de fostul loc de muncă, cereți mai mulți bani. Grijă foarte mare cu împrumuturile, să nu dați mai mult decât este cazul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel