Horoscop 11 februarie 2022. Zodia căreia mintea îi merge de minune astăzi! Trebuie să profiți din plin de acest fapt / video
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (George Milton)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (George Milton)
Atenție la ziua de vineri, 11 februarie 2022! Riscați să aveți probleme de iritabilitate, curiozitate excesivă, suspiciuni și victimizare. Însă tot răul spre bine: Ne poate și ajuta să acceptăm adevărul, oricât de crud ar fi el. 

Conjuncția Mercur-Pluto în semnul Capricornului va fi destul de provocatoare. Un asemenea aspect predispune la iritabilitate, curiozitate excesivă, suspiciuni și la victimizare. Dar ne poate și ajuta să acceptăm adevărul, oricât de crud ar fi el. Ne vom comunica ideile într-un mod intens. Toate acestea vor fi resimțite mai ales de către cei cu marcaj cardinal în astrograma natală: Berbec, Rac, Balanță, Capricorn. 

Emisiunea despre horoscop va fi difuzată vineri, începând cu ora 9.00, pe DCNews.ro, DCNewsTV.ro, precum și pe paginile de Facebook DCNews și DCNewsTV. Rămâneţi alături de noi! 

Berbec

Discuțiile cu șefii pot fi problematice. Atât tu, cât și ei, încercați să vă împingeți ideile cu forță. De aici pot apărea tot soiul de neînțelegeri. 

Taur

Astrele te invită să mai ieși din mintea ta. Că dacă nu, vei avea mult de pierdut. Încearcă să înțelegi și perspectivele celor din jurul tău. 

Gemeni

Lipsa de control poate fi obositoare, dar te poate ajuta să nu te mai zbați degeaba atunci când pare că nimic nu funcționează în viața ta. 

Rac

Partenerul poate spune unele cuvinte pe care le va regreta. Astrele îți recomand să îți dai seama ce anume din tine l-a provocat. 

Leu

Colegii te vor provoca și tu vei simți că nu ești respectat. Astrele îți recomandă să încerci să îți schimbi modul de a gândi. 

Fecioară

Astrele te invită să începi să pui limite mai clare între viața profesională și cea personală. Câteodată, munca în plus nu ajută la nimic. 

Balanță

Ți se vor părea tare nedrepte discuțiile din jurul tău. Parcă tu nu ai conta. Încearcă să stai departe de problemele familiei. 

Scorpion

Te agiți toată ziua, dar nu o faci degeaba. Mintea îți funcționează de minune și trebuie să profiți din plin de acest fapt. 

Săgetător

Partenerul va avea un cuvânt de spus referitor la situația ta financiară. Pe moment, te vei enerva, însă îți vei da seama că are dreptate. 

Capricorn

Oamenii cred tot ce le spui tu. Conjunția Mercur-Pluto îți va da curajul necesar să iei unele decizii de care alții se tem. 

Vărsător

Fugi de discuții, de oameni și de zgomote. Ai vrea să stai cât mai retras. Bănuielile tale s-ar putea să se adeverească. 

Pești

Faptele prietenilor au un ecou puternic. Vei fi destul de preocupat de viața lor, dar astrele te invită să nu fugi de a ta. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel