HOROSCOP 11-17 octombrie 2021. Află ce ți-au pregătit astrele în următoarea săptămână
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Nu rata emisiunea de la ora 12:00! 

Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, vă aduce horoscopul următoarei săptămâni, 11-17 octombrie 2021, de la ora 12:00, pe dcnews.ro, la DCNewsTV.ro, precum și pe Facebook și Youtube DCNews.

În această perioadă ne aflăm sub influența lui Venus în Săgetător. Tranzitul în acest semn zodiacal va dura până-n 6 noiembrie și vine cu multe surprize. Astrologul Daniela Simulescu atrage atenția că ”în vremurile în care trăim, noi aveam nevoie Venus în Săgetător”, Venus fiind considerat ”micul benefic”, Săgetătorul fiind guvernat de ”marele benefic”, adică Jupiter. 

Citește aici mai mult: EXCLUSIV  VENUS în Săgetător, în perioada 7 octombrie - 6 noiembrie 2021, între adevărul CRUNT și SPERANȚĂ. Micul și marele benefic, împreună!

E momentul să ne aducem aminte în ce credem și ce iubim

”În perioada 11-17, 18 octombrie, când Saturn și Jupiter își opresc retrogradarea în semnul Vărsătorului, vom vedea realitatea crudă- o să vedeți în săptămâna respectivă că nu o să mai vrem să ne uităm la știri. Ne vor arăta adevărul, iar Venus în Săgetător iubește adevărul, ce este moral, etic, legal, dar ne dă și încredere, ne ajută să sperăm, să avem o licărire interioară, încredere în forțele proprii. Cu Venus în Săgetător, trebuie să ne aducem aminte în ce credem, ce iubim cel mai mult în viața noastră” a punctat Daniela Simulescu. 

Două date cheie: 11 și 17 octombrie

”Țineți minte două date: 11 și 17 octombrie. Pe 11, Saturn își va opri retrogradarea, iar pe 17 octombrie, Jupiter va face același lucru, în semnul Vărsătorului. Acești doi aștri au fost “vinovați“ pentru distanțarea socială, restricții, proteste. Abia în jurul celor două date ne vom da seama de amplitudinea valului patru al pandemiei. Vă invit să fiți atenți la incidența dintre 11 și 17 octombrie. Semnul Vărsătorului adoră realitatea așa cum este ea cu adevărat, nu optimismul deșănțat.” este mesajul transmis de astrologul DCNews și Astrosens, Daniela Simulescu. 

Citește aici mai mult: ȚINEȚI MINTE aceste două date din OCTOMBRIE 2021. Astrologul DCNews: Au fost vinovați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel