Horoscop 10 noiembrie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Tensiuni și victimizare pentru un nativ, o zi proastă pentru investiții în cazul altuia
Data publicării:
Autor: Andreea Ditcov
WhatsApp
Sursă foto: Unsplash (Magnet.me)
Sursă foto: Unsplash (Magnet.me)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Ar fi recomandat ca astăzi să vorbiți despre cheltuieli, dar să nu le faceți. Mai bine intrați pe site-uri astăzi, vedeți prețurile, dar nu cumpărați astăzi, că din frustrare s-ar putea să dați mai mulți bani și nu e a bună. Sau poate careul dintre Mercur și Saturn vă spune să mai apăsați frâna, poate vă ajută.

Horoscop SCORPION

Ce vă victimizați astăzi, nici vouă nu vă vine să credeți cum vă victimizați, și comentați, și vă supărați, și comentați la tot neamul și pe toată lumea. Efectiv vă pierdeți cumpătul astăzi, dar vedeți că s-ar putea ca lucrurile astea să se întoarcă împotriva voastră, o să simțiți asta în tot corpul azi. 

Horoscop SĂGETĂTOR

Mercur este în casa a douăsprezecea, să ne imaginăm următoarea situație: poate mergeți azi la doctor și vi se dă un diagnostic. Cuvintele doctorului nu sunt cele mai plăcute. Să nu aveți pretenții nici la doctor, nici la alt specialist. Orice specialist cu care discutați azi legat de sănătatea voastră, legat de siguranța voastră, de chestii importante, să nu așteptați o tonalitate blândă, un mod de comunicare pe placul vostru. Să așteptați adevărul în față. Dureros, dar câteodată e nevoie.

Horoscop CAPRICORN

Este ziua în care ați face bine să nu faceți niciun fel de investiție, nici financiară, nici ca timp, nici ca energie. Gândiți-vă că Mercur e în casa a unsprezecea și Saturn e în casa a doua: asta înseamnă planuri, investiții, proiecte. Să nu se întâmple astăzi, mai amânați-le, dacă se poate.

Horoscop VĂRSĂTOR

În carieră, șefii vor să vă spună ceva să vă ajute. Voi nu o să vreți să ascultați. Asta unu la mână. Voi veți dori să vă implicați acolo unde nu vă fierbe oala, o să vă treziți așa, într-o situație și o să vă dați cu părerea. Nu trebuie să face asta azi, pentru că va fi ca un bumerang, se vor întoarce împotriva voastră și o să vă supărați, că nu sunteți luați în serios. 

Horoscop PEȘTI

Aș fi atentă la drumuri, aș fi atentă la momentele alea când nu mai credeți că există și altă posibilitate. Închideți-vă în mașină, plângeți 2-3 minute, dați-vă oful, ștergeți-vă pe ochi, uitați-vă în oglindă să vă ștergeți ochii, porniți la drum, pentru că o să găsiți cu siguranță o altă cale. Dacă plecați nervoși la drum, nu e a bună. 

Horoscop final 2022. Schimbări neașteptate pentru toate zodiile

Horoscop final 2022 Berbec

Chiar dacă ai făcut pași importanți până acum, să știi că până la final de an nu vei mai vedea și alte rezultate concrete. Marte, guvernatorul tău, este retrograd în casa a treia și vrea să îți arate că ai nevoie și de alte perspective. Nu trebuie să îți pui toate ouăle în același coș! Nu neglija sănătate! 

Horoscop final 2022 Taur

Treci prin multe schimbări în sfera financiară. Retrogradarea lui Marte se petrece în casa banilor. Vei avea parte și de oportunități, dar și de cheltuieli. Saturn își menține tranzitul în mers direct în casa a 10-a, a carierei, a statutului tău. Frustrarea face parte din viață. În plus, relația cu oamenii cei mai importanți va fi destul de rigidă. Citește continuarea pe astrosens.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel