Horoscop 1 martie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Zodia care nu trebuie să-și uite trecutul. Vei ierta și o vei lua de la capăt
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Astrele ne aduc mărțișoare speciale, dar și tranzite care doresc să ne pregătească pentru etape noi. Luna martie se anunță foarte promițătoare din punctul de vedere al astrologiei. Aduce evenimente marcante și lasă în urmă letargia lunii februarie. 

Săptămâna vine sub influența Micului Benefic în semnul Berbecului. Venus va sta aici până la 17 martie. Îți reamintim că, în astrologie, Venus este planeta iubirii, frumuseții, plăcerii și banilor. Totodată, cu Jupiter în Berbec, avem ocazia să începem proiecte, de ordin personal sau profesional.

Saturn va intra în Pești, Pluto în Vărsător, iar Marte în Rac. Acestea sunt tranzitele care vor schimba nu doar a treia lună din 2023, ci câțiva ani. 

BERBEC

Închide ochii puţin şi gândeşte-te şi la ce e bun în viaţa ta. Încearcă să vezi şi partea plină a paharului. După ce vei deschide ochii, vei fi mai liniştit, mai echilibrat şi nu te vei mai supăra din orice nimic.

TAUR

Este veselie mare! Nu neglija puterea trecutului, dar nici nu îl pune pe piedestal. Nu îl uita, dar nici nu exagera! Este o perioadă bună pentru a ierta pe cineva, pentru a te împăca.

GEMENI

O zi foarte bună pentru socializare, prieteni, evenimente, oameni, discuţii. Este o frenezie extraordinară, astăzi, pentru tine.

RAC

Nu ar strica să te gândeşti şi la persoanele cele mai importante din viaţa ta - un prieten, partenerul, părinţii. Mulțumește-le persoanelor respective, astăzi, şi universul te va răsplăti.

LEU

O plimbare nu ar strica, fie singur, fie cu o persoană dragă. Mergi la un ceai, la un suc, la un film. Ai nevoie să te mişti.

FECIOARĂ 

Las-o mai uşor cu munca! Ocupă-te şi de gospodărie. Vei găsi multă bucurie, împlinire. Azi, ai face mai bine să munceşti pentru casă decât pentru alţii.

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

- Image by Drazen Zigic on Freepik

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel