Horoscop 1 martie. Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Simulescu: La tine astrele sunt foarte bune, prea bune! Profită din plin de ele
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Foto: Pixabay, de Daniel Reche
Foto: Pixabay, de Daniel Reche
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Ești totul un hi-hi-hi, un ha-ha-ha, vorbești cu toată lumea, te bucuri de toată lumea, ieși în oraș, te distrezi, te bucuri. Este o zi mai superficială din punct de vedere astrologic, dar cred că ai nevoie din când în când să trăiești în această superficialitate.

SCORPION

Știi cum e? Astăzi ar trebui să-ți faci timp pentru tine. O baie parfumată, un masaj, mănânci ceva ce îți place, dormi mai mult sau îți iei o pauză. Gândește-te la niște activități din acestea care pe termen scurt te pot ajuta, e important.

SĂGETĂTOR

La tine astrele sunt foarte bune, prea bune și aș putea să-ți spun ca săptămâna asta să profiți din plin de ele, că de săptămâna viitoare intră Saturn în Casa a 4-a și te maturizează, cam nedorit așa, să spunem. Vei refuza inițial maturizarea lui, călirea lui emoțională. Dar până acolo ce ar fi să te distrezi tu săptămâna asta și să te bucuri de viață indiferent de ce ți se întâmplă?

CAPRICORN

Luna martie să știi că este importantă pentru tine. În primul rând pentru că Saturn își schimbă semnul tău, dar Pluto te părăsește pentru scurt timp, ceea ce înseamnă că te vei simți eliberat, mai ușurat, mai liniștit și mai tânăr. Culmea, indiferent de vârsta pe care o ai, de experiență, de evenimentele care ți s-au întâmplat în viața asta, poate chiar traume multe dintre ele, ei bine, te vei simți mai eliberat în această lună și vei simți chiar de astăzi.

VĂRSĂTOR

În primă fază și tu te vei simți eliberat pentru că Saturn se pregătește să iasă din semnul tău, dar va intra Pluto și pe urmă revii iarăși într-o zonă din aceasta obscură, dar este important să știi un lucru, în Casa a 3-a ai marcaj destul de puternic, cu Venus, cu Jupiter, acestea două vor face și o conjuncție mâine, și nu ar strica să citești o carte, un studiu, un articol. Citește, fii burete de informații zilele acestea. Mintea ta va adora acest sport, crede-mă.

PEȘTI

Astăzi îți dau voie să cheltuiești pentru tine. Și astăzi, și mâine cheltuiește, bucură-te de viață, cumpără-ți ceva, distrează-te. Astăzi trebuie să vezi roadele muncii tale, dar să le vezi în mod concret, nu neapărat în portofel sau într-un cont, sau într-un buzunar. 

Previziunile integrale, în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel