Horoscop 1 Mai 2024. Apar tensiuni, gelozii și crize în zona amoroasă / video
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu horoscopul zilei de miercuri, 1 Mai 2024.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, vine cu previziunile zilei de la ora 09.00 pe DC News TV, DC News și Astrosens - Facebook și Youtube.

Venus din Taur face un careu cu Pluto din Vărsător. Venus, planeta iubirii, a plăcerii, a pasiunii și a banilor face un aspect tensionat cu Pluto, planeta căreia îi place să dezgroape trecutul și să ne încingă „demonii de la subsol”. Apar tensiuni, gelozii, crize în zona amoroasă. Vom asista la lupte pentru putere.

Berbec

Ești tentat să faci anumite cheltuieli doar pentru a demonstra ceva sau pentru a fi în rândul lumii. Astrele îți recomandă să ai răbdare. 

Taur

Ziua nu va fi exact așa cum te-ai fi așteptat. Dar nu este cazul să te victimizezi, oamenii din jur te vor evita dacă o vei face. 

Gemeni

Nu vei avea prea multă energie, așa că încearcă să te protejezi, să fii mai selectiv. Chiar și cu oamenii cei mai apropiați. 

Rac

S-ar putea să te răzgândești cam des, să nu îți convină multe dintre propunerile apropiaților. Ești destul de tensionat. 

Leu

Dacă muncești astăzi, vei avea parte de tot felul de ciocniri cu oamenii autoritari. Dacă ești liber, vei dori să se facă totul după bunul tău plac. 

Fecioară

Vei avea parte de tot felul de întâmplări ciudate atunci când vei călători. Dar asta nu înseamnă că vei sta doar în casă. 

Balanță

Ești mei generos decât ar trebui și s-ar putea să te trezești cu unele găuri în buget. Astrele îți recomandă să nu te oferi dacă nu ți se cere. 

Scorpion

Tu și partenerul veți avea parte de neînțelegeri, dar nu va fi nimic peste care nu puteți trece după câteva clipe în care veți comunica deschis. 

Săgetător

Vei avea des senzația că doar tu muncești, că nimeni nu se implică așa ca tine. Cel mai bine ar fi să comunici direct cu apropiații. 

Capricorn

Astăzi vei dori să faci pe placul celor dragi. Să îi faci să se simtă bine. Bunăstarea lor te ajută să ai o zi bună. 

Vărsător

Când vrei să stai mai mult pe acasă, când vrei să ieși. Astrele îți recomandă să nu pierzi timpul degeaba și să eviți plictiseala. 

Pești

Argumentele tale vor fi greu de digerat de către apropiați. Astrele îți recomandă să stai departe de cheltuielile inutile. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel