Data publicării:

Horoscop 1 aprilie 2022: Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Vezi cum începi luna aceasta!

Autor: Andreea Ditcov | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Sursă foto: Pexels (Victor Freitas)
Sursă foto: Pexels (Victor Freitas)
Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Horoscop BALANȚĂ

Luna nouă se petrece în casa a șaptea și e în conjuncție cu Chiron. O parte din partenerul vostru o să vă determine să realizați că aveți o traumă comună și că de multe ori v-ați ales partenerul pentru că ceva din voi a rezonat în el și invers. Dacă vă uitați la persoana cu care stați zilele acestea o să vă dați seama că nu e mai presus ca voi și nu este cazul să așteptați mereu validare de la el pentru că e același lucru, l-ați ales la fel. 

Horoscop SCORPION

Muncă! Aveam un VHS acasă o casetă cu o filmare cu Nicolae Iorga care spunea așa: ”munca e cel mai bun dezinfectant”. Așa și la voi. Luna nouă se petrece în casa a șasea, lângă Chiron. Munca, rutina, efortul, astea vă vindecă. Bineînțeles. O Lună nouă în casa a șasea lângă Chiron vorbește și de probleme de sănătate, dar dacă de exemplu aveți probleme de sănătate, în loc să stați să vă gândiți la ele, munciți, implicați-vă. Nu leneviți!

Horoscop SĂGETĂTOR

La voi Luna nouă e în casa a cincea, aveți probleme cu copiii, aveți grijă aici. Un Chiron în casa a cincea înseamnă că sunt amintiri din copilărie care vă supără mai mult decât este cazul. Știți cum e, când suntem copii, depindem de părinți și de bunici, dar când creștem nu mai putem să dăm vina pe oamenii ăștia. 

Horoscop CAPRICORN

Luna nouă se petrece în casa a patra, lângă Chiron. Pot apărea vești neplăcute de la persoanele dragi, pot fi și discuții care vă dor sau vă dați seama că nu vă mai place casa în care stați, nu vă simțiți bine, nu dormiți bine. Este un moment în care vă decideți să schimbați casa și să vă mutați sau să faceți modificări la interior. Chiar aveți șanse să faceți o schimbare bună. 

Horoscop VĂRSĂTOR

Cuvintele voastre sunt și săgeți zilele acestea, că Luna nouă se petrece în casa a treia, dar sunt și pline de înțelepciune. Relațiile cu frații și surorile se pot schimba, chestiunile administrative vă pot aduce multă neplăcere, dar și multă împlinire. Dacă ați căutat un moment să scrieți, să faceți un eveniment, să aveți un blog, să comunicați, să dați mai departe, ăsta e momentul. Luna aceasta nouă!

Horoscop PEȘTI

Dacă dați bani pentru alții, îi dați gândindu-vă că universul va fi bun și vă va oferi și vouă. Până să vă ofere universul, zic să vă oferiți voi. Nu zic să nu dați și altora, să nu îi ajutați, să nu îi înțelegeți. Da! Dar nu dați tot. 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel