Data publicării:

Horoscop 1-7 mai. Daniela Simulescu, previziunile și recomandările săptămânii pentru Taur

Autor: Valentina Miu | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
 Sursa foto: freepik.com
Sursa foto: freepik.com
Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens.ro, a oferit previziunile pentru zodia Taur. Află care sunt veștile pentru nativii acestei zodii în săptămâna 1 - 7 mai 2023.

Conjuncția Mercur retrograd - Soare se petrece în semnul Taurului. Eclipsa se petrece pe axa Taur - Scorpion. O săptămână destul de nebună, de petrecăreață, distractivă, însă, în același timp și amețită.

Săptămâna aceasta vei avea o stare total neplăcută: organismul nu îți funcționează cum ți-ar plăcea, nu îți înțelegi partenerul, nu știi ce vrea de la viața ta, la serviciu ți se întâmplă tot felul de lucruri la care nu te-ai fi așteptat.

Recomandări pentru această săptămână

  • Nu promite ceva irealizabil
  • Nu te implica în proiecte foarte serioase, ci ocupă-te de ceea ce este la tine în ogradă. Jupiter, la un moment dat va intra în semnul tău și probabil că își dorește curățenie, ca să te ajute să crești
  • Scapă de tot ce nu îți este bun
  • Nu te arunca în nimic
  • Permite-ți starea de amețeală pe care o vei avea în această săptămână

Pluto îți începe retrogradarea în casa a X-a, ceea ce înseamnă că unele decizii profesionale pe care le-ai avut din Marte încolo sau le au alții și pentru tine, s-ar putea să înceapă să mai îți mai convină și s-ar putea să începi să te zbați cu anumite situații, dar la modul că nu oamenii sunt de vină sau serviciul, ci este ceva în tine care este posibil să nu se simtă bine în momentul respectiv. Este posibil să vrei mai multă libertate!

 

Vezi aici previziunile pentru celelalte zodii: 

 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel