Data actualizării:
Data publicării:

Horia - Răzvan Botiș, director de cabinet al ministrului Bogdan Ivan, nu mai e în funcție la aproape două luni de la numire

Autor: Ioana Dinu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Ministrul Ivan / Foto: Agerpres
Ministrul Ivan / Foto: Agerpres
Horia - Răzvan Botiș, director de cabinet al ministrului Bogdan Ivan, nu mai e în funcție la aproape două luni de la numire.

„Ministrul Cercetării, Inovării și Digitalizării, Bogdan Ivan, și-a cooptat în echipa de la București un tânăr bistrițean. Horia - Răzvan Botiș este directorul de cabinet al ministrului Bogdan Ivan. Mai mult, Răzvan Botiș este reprezentantul industriei de armament a României la NATO.

Horia-Răzvan Botiș a devenit, în ianuarie 2021, adjunct al șefului Delegației României la Grupul consultativ industrial al NATO și director pentru afaceri internaționale al Organizației Acționarilor din Industria Română de Apărare în 2022.

A absolvit Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” și deține o diplomă de licență în Inginerie Aerospațială Militară și un Master în Ingineria Sistemelor Integrate Aeronautice. În prezent, doctorand cu bursă la Universitatea Politehnică din București și, de asemenea, doctorand înscris la un al doilea program de doctorat la Universitatea de Economie București. Ambele teze de doctorat sunt axate pe abordarea industriei de apărare”, scria Răsunetul.ro în urmă cu o lună.

Acum, Horia - Răzvan Botiș a plecat din funcția de director de cabinet al ministrului Bogdan Ivan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel