Data actualizării:
Data publicării:

Horia Moculescu și Adrian Minune, super duet. Moment de excepție la TVR. „După ce i-am văzut împreună, nu mă mai miră nimic” / video

Autor: Anca Murgoci | Categorie: Lifestyle
WhatsApp
Agerpres
Agerpres
Horia Moculescu și Adrian Minune au făcut un super duet. A fost un moment de senzație la Televiziunea Română.

Cei doi au cântat „De-ai fi tu salcie la mal”. A fost un moment de excepție care nu mai are nevoie de prea multe comentarii. Românii au apreciat momentul și i-au felicitat pentru duet.

„Nu știți ce băiat bun este Adrian! Am venit cu el din America în același avion. Nu-l cunoșteam. Mă așez și apare el. Îmi zice: „Vai, maestre, am aranjat cu fetele să stau aici, să mă vadă și pe mine cineva. Dar dacă sunteți dumneavoastră, cine se mai uită la mine?” Uitați-vă la el: Este o plăcere de glas! Nu înseamnă că el a trecut la muzica ușoară, iar eu la manele”, a povestit Horia Moculescu.

„Domenii diferite, talent cu carul”, „Adrian, o voce unică în România, poate cânta orice”, „Excepțional moment! Felicitări maestre Moculescu pentru lipsa de inhibiții în a îți alege partenerul de scenă! Felicitări, Adrian, pentru o asemenea interpretare genială! Dacă l-am văzut și pe maestrul Moculescu cântând cu Adi Minune... nu o să mă mai mire nimic! E foarte frumos, în fond, să văd un manelist și nu orice manelist, ci pe cel mai mare dintre ei cântând muzică! Să fiu sincer invers... aș fi fost deprimat totuși! Adică să îl văd și pe maestrul Moculescu cântând manele. Asta îmi repugnă cel mai mult. Când văd cântăreți care au făcut deja o carieră frumoasă în muzica ușoară cântând manele. Dar asta este... banul are prioritate... evident... Există public care cumpără... ei livrează...”, „Nu conteaza ce cântă fiecare. Remarc de fiecare dată că românul este și rămâne poet. Frumoase versuri”, „E o piesă foarte grea. Nu oricine poate să o cânte” - au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Iată momentul:

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel