Horia Constantinescu demisionează din PSD pentru primăria din Constanța
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Fostul preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, demisionează din PSD.

„Subsemnatul Horia Constantinescu, membru al organizației Costinești, prin prezenta vă rog să luați act de demisia mea din această calitate, înțelegând să părăsesc rândurile Partidului Social Democrat", se arată în demisia sa.

Contactat de DC News, Horia Constantinescu a precizat că a aflat din presă despre declarațiile președintelu PSD Constanța, Felix Stroe potrivit cărora dacă va continua demersul de a candida la Primăria orașului se auto-exclude din PSD. Horia Constantinescu ne-a precizat că și-a depus demisia, considerând acest lucru o formă de „bărbăție și de verticalitate”.

Totodată, Horia Constantinescu a dat exemplul democrației din Statele Unite unde există alegeri interne care desemnează cel mai bun candidat, însă în cazul de față actualul primar Decebal Făgădău este susținut în urma unui sondaj printre cetățeni. Horia Constantinescu a mai precizat că a demarat și el un sondaj iar rezultatul votului va arăta cine a avut dreptate.

Horia Consntatinescu a fost până în noiembrie 2019 preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor iar la alegerile locale va candida pentru Primăria Constanța.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel