Horațiu Mălăele, reacție după ce a apărut știrea că a murit
Data publicării:
Autor: Doinița Manic
WhatsApp
Horațiu Mălăele, reacție după ce a apărut știrea că a murit
Horațiu Mălăele, reacție după ce a apărut știrea că a murit
Actorul Horațiu Mălăele a reacționat, după ce a apărut știrea că a murit.

Actorul Horațiu Mălăele a reacționat la știrile că ar fi murit. Maestrul a răspuns printr-o postare pe Facebook, după ce vineri, informația falsă a presupusului său deces s-a rostogolit pe rețelele sociale.

Totul a pornit începând de dimineață. Un necrolog dintr-o publicație locală care anunța moartea marelui actor Horațiu Mălăele a fost preluat și distribuit pe rețelele sociale, fără ca informația să fie verificată. Când a auzit că este mort Horațiu Mălăele a vrut să își liniștească admiratorii și să le spună că este bine și sănătos. A fost scurt și nu i-a criticat pe cei care au distribuit informația falsă. Actorul a comentat acest incident nefericit în stilul său caracterisitic, cu umor.

„Că nu muriți odată, ca să scăpați de mine” a fost mesajul scris pe o caricatură care îl înfățișează pe Horațiu Mălăele.

Reacțiile admiratorilor: Și eu care am transmis regrete și altele... Doamne ferește!

Reacțiile admiratorilor nu au întârzâiat să apară. Mulți dintre au recunoscut că îl crezuseră mort pe actor, după ce au citit știrea falsă. Unii se pare că chiar au reușit să trimită condoleanțe, simțindu-se totuși foarte ușurați când au aflat că marele actor este viu și nevătămat.

"Ce mulți nebuni are țară! Și eu care am transmis regrete și altele. Doamne ferește! Mă bucur că sunteți în viață și mă alătur urării făcute celor care vor să scape de dumneavoastră.", a scris un bărbat.

"Genială replica! La o postare tâmpită, distribuită chiar și de oameni școliți cu pretenții de intelectuali sau influenceri. Studiu de caz. Mulți...da proști!", a scris un alt internaut.

"Și când te gândești că tocmai am citit că ai murit tu și așa de rău îmi părea...", a scris o femeie.

"Cât mă bucur că trăiești!!!Am simțit că nu poate fi adevărat! Te iubim...", a scris un alt bărbat.

"Multă sănătate, maestre, să ne trăiești în veșnicie! "Acest popor mai trebuie să și radă", vorba marelui C.Tănase!", a menționat un admirator al actorului.

"O mare răutate în postul Sfintei sărbători Pascale! Vă admir maestre"!, a scris o femeie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel