Honda își cheamă angajații la BIROU, în pandemie. DEZVĂLUIRI din interior
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Honda din America de Nord își cheamă angajații la muncă în birourile regionale ale companiei, în ciuda restricțiilor impuse de numeroasele state americane.

Honda din America de Nord își cheamă angajații la muncă în birourile regionale ale companiei, în ciuda restricțiilor impuse de numeroasele state americane, conform The Verge.

Divizia de servicii financiare a producătorului japonez de autoturisme le-a transmis lucrătorilor din birourile regionale că sunt angajați „esențiali", pentru că anumite ordine statale permit „instituțiilor financiare" să continue activitatea.

Chemați la muncă în pandemie

Angajații Honda vizați sunt reprezentanți care lucrează și în call-center, iar compania a băgat la înaintare îngrijorări despre siguranța informațiilor clienților și despre accesul la tehnologia de call-center pentru decizie, transmite unul dintre lucrători. Situația este una neobișnuită, ținând cont că un angajat care trebuia să intre în carantină a fost lăsat să meargă la muncă.

The Verge a întrebat alți producători auto cum se descurcă cu diviziile de servicii financiare, iar aceștia au transmis că lumea lucrează de acasă fără probleme.

Alți producători auto

De exemplu, Ford a explicat că toată tehnologia necesară angajaților (înregistrare apel, monitorizare, apelare, căutare etc.) poate fi accesată de acasă, așa că acești muncitori nu mai sunt în birouri, ci acasă. Nissan, companie japoneză precum Honda, transmite că acest tip de angajați sunt acasă și lucrează pe computere oferite de firmă, cu „protecții standard de securitate", incluzând autentificare în doi factori, pentru „a accesa sistemele corporației și serviciile de call-center".

Un angajat Honda al biroului „Region 1" din Cypress, California, a vorbit cu The Verge sub anonimat pentru a nu-și pierde locul de muncă. Acesta a explicat că Honda a implementat niște măsuri de distanțare socială și de igienă în ultima lună, însă nu suficient.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel