Holograf își suspendă activitatea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
holograf dc
holograf dc

Trupa Holograf a anunțat astăzi că își va înceta activitatea pentru o perioadă, din cauza intervenției chirurgicale suferite de Dan Bittman la gât. Formația spune că își relua spectacolele după vindecarea completă a solistului. 

Holograf a anunțat oficial că nu va mai susține concerte o perioadă, iar toți cei care au cumpărat bilete pentru concertele din februarie își vor putea recupera banii până la 31 ianuarie.

"Dragi prieteni, trupa Holograf a decis să suspende atât spectacolele din 25 și 26 februarie 2013 de la Sala Palatului cât și activitatea concertistică până când vocea a lui Dan va reveni în totalitate la normal. Mulțumim tuturor fanilor noștri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare și dovezile de prietenie și îi asigurăm că am luat această decizie cu gândul de a nu-i dezamăgi. Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci când vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic și de expresiv ca întotdeauna. Vor fi câteva luni de așteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toți că această pauză să fie cât mai scurtă și să ne revedem sănătoși anul viitor, pe care vi-l dorim și vouă cât mai bun", au anunțat membrii trupei pe Facebook.

Toți cei care vor să-și recupereze banii sunt rugați să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agenția de la care a fost cumpărat.

Persoanele care au achiziționat bilete prin intermediul Oficiilor Poștale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să contacteze Bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail [email protected]. În Oficiile Poștale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi de contravaloare a biletelor.

Dan Bittman a trecut printr-o operație dificilă, făcută la Viena, după ce cântărețului i s-a descoperit un cheag de sânge pe un vas în zona gâtului, care îi putea pune viața în pericol.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel