Hiturile trupei Queen, recreate pe versurile a mii de fani
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Mii de fani Queen au creat propriile versiuni ale unora dintre hiturile trupei.

Cântând în bucătărie, dansând pe câmp sau pe plajă şi imitându-l pe regretatul solist Freddie Mercury, fanii Queen au creat propriile versiuni ale unora dintre cele mai cunoscute melodii aparţinând formaţiei rock britanice, rezultând trei videoclipuri generate de utilizatori, dezvăluite joi, relatează Reuters, citează Agerpres.

Peste 10.000 de persoane din 120 de ţări au luat parte la proiectul You Are The Champions după ce Queen le-a propus fanilor să trimită versiuni muzicale şi artistice ale pieselor Bohemian Rhapsody, Don't Stop Me Now şi A Kind of Magic.

Un miliard de vizualizări

Campania a fost lansată pentru a celebra populara melodie de şase minute a formaţiei Queen Bohemian Rhapsody, înregistrată în 1975, care a devenit videoclipul de dinainte de anii '90 ce a atins pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube.

În videoclipul rezultat în urma unei colaborări de proporţii, sprijinită de Queen, YouTube Music, Universal Music Group şi Hollywood Records, pot fi văzuţi fani ai trupei britanice, de toate vârstele şi din diverse zone ale globului, care cântă Bohemian Rhapsody, dansează pe ritmurile Don't Stop Me Now şi interpretează artistic versurile A Kind of Magic.

Ce spune chitaristul Queen

Este unul dintre cele mai satisfăcătoare lucruri care i se pot întâmpla unui artist de orice gen; este emoţionant să vezi că opera noastră a inspirat oameni din întreaga lume care au creat propriile spectacole şi arte vizuale", a declarat chitaristul Queen, Brian May, citat într-un comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel