Hidroelectrica va fi listată la Bursă, în 2023. Radu Constantin: Orice român poate deveni acționar
Data publicării:
Autor: Elena Didila
WhatsApp
Radu Constantin, manager al departamentului de trading al Hidroelectrica
Radu Constantin, manager al departamentului de trading al Hidroelectrica
Compania de stat Hidroelectrica, supraintitulată ”perla energiei românești”, va fi listată la Bursa de Valori București (BVB) anul acesta.

Acest lucru a fost anunțat de Radu Constantin, manager al departamentului de trading al Hidroelectrica, în cadrul conferinței organizată de DC Media Group, "Cum facem bursa mai atractivă pentru noi emitenți și investitori? Cum atragem la bursă noi jucători semnificativi din economia privată românească?".

”Este o așteptare de mult timp pentru Hidroelectrica de a fi listată. Mesajele transmise de noi către investitori sunt elemente care prin această listare vor oferi o transparență suplimentară prin acest proces IPO. Prin acest IPO, orice român poate deveni acționar la Hidroelectrica. Asta este o continuare normală și eficientă a unei companii care se află într-o zonă de maturitate, în acest moment. Hidroelectrica a trecut prin multe faze de maturizare, de la portofoliu până la segmente de business, astfel încât, în momentul acesta, suntem aliniați pentru această listare care va fi în anul 2023 și să venim în întâmpinarea absolut tuturor participanților la piața de capital și să oferim ceea ce se așteaptă de la noi”, a declarat Radu Constantin, manager al departamentului de trading al Hidroelectrica.

”Suntem într-un moment în care nu doar obiectivele financiare vor conta, ci și asumarea față de mediu și asupra impactului social al operațiunilor Hidroelectrica, astfel încât toate aceste deziderate vor fi îndeplinite de către companie și cu siguranță că vor fi un punct de reper în istoria BVB”, a concluzionat Radu Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel