Hexi Pharma. Augustin Lazăr, noi detalii despre dosar
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Procurorul General al României, Augustin Lazăr, a declarat miercuri, la Alba Iulia, că dosarul Hexi Pharma ar putea fi finalizat în aproximativ o lună, după sosirea rezultatelor noilor teste şi a coroborării tuturor probelor. 'Nu avem noile analize.

Urmează să vină analizele şi cred că într-o lună, cam aşa, vom fi spre finalizare cu dosarul, fiindcă s-a efectuat un volum mare de acte de urmărire penală. (...). Noile analize şi apoi coroborarea tuturor probelor din dosar, fiindcă toate probele trebuie să fie coroborate unele cu altele, şi atunci ne putem face o imagine despre situaţia de fapt', a afirmat Augustin Lazăr.  

Procurorul General nu a precizat în ce ţară de peste hotare este efectuată testarea eficienţei dezinfectanţilor Hexi Pharma.

În urmă cu o lună, Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a precizat că rezultatele testelor de eficacitate efectuate până în prezent la dezinfectanţii Hexi Pharma sunt variate, fiind în derulare o altă serie de teste, iar o evaluare de ansamblu şi lămuritoare a situaţiei se va putea face numai la finalizarea tuturor verificărilor dispuse în acest sens, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel