Data publicării:

Herman Berkovitz, medicul lui Benjamin Netanyahu, detalii terifiante din Israel: ”Au înmormântat doi oameni fără cap...”. Interviu dintr-un adăpost de lângă Tel Aviv: Când cad, rachetele fac prăpăd

Autor: Roxana Neagu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Medicul și prietenul premierului Benjamin Netanyahu, Herman Berkovitz, ne-a vorbit, astăzi, din Israel. 

Interviul a venit după ce alarmele au sunat în toată partea centrală a Israelului, după cum a început interviul dr. Herman Berkovitz, medicul și prietenul premierului Benjamin Netanyahu. Medicul a spus că scutul antirachetă nu poate opri toate rachetele și... ”de multe ori cad”. ”Când cad, fac prăpăd, din cauză că sunt bombe grele, cu mult armament, se bagă în ele cuie care se împrăștie în jur” a continuat dr. Berkovitz, spunând că ieri au căzut în câteva orașe precum Așkelon, Așdod, afectându-i prietenii. Dar, spune medicul, ”ploaia asta de rachete se va opri”. ”E clar că trebuie oprit acest lucru și trebuie terminată această formațiune teroristă rasistă” ne-a mai transmis medicul. 

Dr. Herman Berkovitz a mai povestit că nepotul unui prieten a fost la festivalul unde a atacat prima oară Hamas: ”A fost cu prietena lui... A fost ucis, maltratat și i s-a tăiat capul. Aproape nici nu s-a putut face identificarea lui. Ieri a fost înmormântat... S-au înmormântat doi oameni fără cap... Nici nu au găsit capul, înțelegeți?”. 

Medicul a spus că-n fiecare zi sunt povești eroice despre cum s-au luptat oameni pentru Israel. 

Vezi mai mult în video: 

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel