Herjeu, exploziv: Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să... caramba!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Giorgiana Croitoru
WhatsApp
Radu Herjeu
Radu Herjeu
Radu Herjeu a reacționat după demisia lui Ludovic Orban.

"Deci, cum? Liderul partidului învingător în alegeri își dă demisia? Premierul celui mai performant executiv de la Cuza încoace renunță să facă bine românilor? Maurul și-a făcut datoria, maurul poate să... caramba!

De acum, Iohannis a decis că el conduce circul. Prin urmare, el va decide premierul și ocupanții oricărei funcții sau funcțiuțe din stat, partidele din viitoarea coaliție guvernamentală vor deveni irelevante, iar ciondănelile dintre ele vor fi înăbușite în fașă, guvernul va da raportul direct și doar la Cotroceni. Tot acolo se vor scrie ordonanțele de urgență cu care va fi ocolit de acum înainte Parlamentul! Cine mișcă în front va fi amenințat cu întoarcerea PSD-ului... ”atenție, dacă îmi iau eu mâna de pe voi”! Gata, sunt timpuri grele, democrația, fie ea și una parlamentară, încurcă rău și îngreunează lucrurile. Iar imprevizibilii aceia de la USR nu pot fi ținuți altfel în frâu!

PS. Dacă avea puțin bun simț, își asuma o minimă responsabilitate pentru dezastruoasa gestionare a pandemiei și, implicit, pentru pierderea a peste un milion de voturi liberale în doar un an și jumătate! Dar n-ai de unde cere! În rest, e plin de vorbe mari precum interesul României! Caramba!", a scris Radu Herjeu pe pagina de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel