”Herbalife”, noul stil de viață. Ce este și cum poți slăbi
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ana Cocan
WhatsApp
În anul 2008 fenomenul Herbalife ia amploare și în România. Oamenii au adoptat imediat acest stil de viață, iar Herbalife devine un brad cunoscut si apreciat printre români.  Herbalife este noul stil de viață ce te ajută să slăbești.  

Cu o activitate de peste 30 de ani si vânzări record ce ating 5,4 miliarde de dolari in 2011, acest fenomen devine un model de viață pentru doritorii unei vieți sănătoase din punct de vedere fizic si psihic.

Ce este Herbalife?

O campanie leader in nutriție si controlul greutății, toate produsele au la bază plante, nu conțin conservanți chimici sau ingrediente de origine animală.

În anul 1980 Mark Hughes a avut un vis, de a le oferi oamenilor soluția unei vieți sănătoase. De la inițiativa acestui om, Herbalife a devenit o campanie globală și un membru activ in diverse organizații de comerț.

De ce Herbalife?

Campania dezvoltă cele mai bune produse de slăbit (shake-uri, gustări proteice, suplimente nutriționale pentru fitness si energie, plus multe alte produse ce au ca scop reducerea greutății). Are peste 400.000 de clienți mulțumiți în toată lumea. Produsele sunt recunoscute si apreciate la nivel național. Fiecare soluție de nutriție este elaborată de un specialist.

Andrei, adeptul acestui stil de viață a acceptat să îmi vorbească despre Herbalife și modul în care viața lui s-a schimbat: "M-a ajutat să slăbesc 17,4 kg în doar 2 luni, shake-urile au un gust foarte bun,timp de 5-6 ore țin de foame fiecare shake băut, mă simt foarte ok de la produse, suplimentar am facut si câte 1-2 ore de sport zilnic,pot spune că mă simt diferit,am mai multă energie acum".

Pe 19 iulie are loc în Brașov cel de al treilea Triatlon Herbalife, iar campionul național de triatlon si duatlon Ciprian Bălănescu este ambasadorul evenimentului,înnotul,alergatul si ciclismul definesc desfășurarea evenimentului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel