Hepatita C, pericolul din salonul de tatuaje
Data publicării:
Autor: Eduard Pascu
WhatsApp
Deși ratele de vindecare înregistrate, în România, de tratamentul inovativ care vindecă hepatita C sunt uluitoare, virusul nu a dispărut. Cei care își fac tatuaje, piercing sau își injectează droguri sunt în continuare în pericol de a se infecta, a arătat prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, EXCLUSIV la Academia de Sănătate.

Hepatita C până nu cu mulți ani în urmă era o boală greu de tratat, incurabilă. De câțiva ani, însă, în România și în alte state ale lumii, a fost lansat un tratament inovativ care face să dispară pur și simplu virusul hepatitic C din organismul persoanelor infectate.
Invitat la Academia de Sănătate, prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, care este profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București și director general a Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, a dezvăluit care sunt rezultatele uluitoare a tratamentului hepatitei C, care este acordat gratuit pacienților români, de trei ani deja, în baza unui contract cost/volum/rezultat.

Mai mult pe DC Medical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel