Helmuth Dukadam și soția sa Alexandra, poveste de dragoste plină de magie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Mandache
WhatsApp
Este considerat cel mai mare şi talentat portar din România. A făcut istorie, iar asta știe toată lumea. Eroul de la Sevilia, Helmuth Duckadam este şi un om modest şi discret în viaţa personală.

Este considerat cel mai mare şi talentat portar din România. A făcut istorie, iar asta știe toată lumea .Eroul de la Sevilia, Helmuth Duckadam este şi un om modest şi discret în viaţa personală. De peste 13 ani trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa Alexandra. Au şi o fetiță, Julianne, de care sunt foarte mândri şi reprezintă bucuria lor. Toţi trei sunt uniți şi relația lor reprezintă universul cel mai de preț. Sportivul se consideră fericit şi împlinit având şansa să aibă o asemenea familie. Pentru el iubirea este importantă şi primordială. Văzând în asta un mare noroc.

Soția sa nu prea avea habar e fotbal când s-au cunoscut

Soția sa nu avea nici o legătura cu fotbalul când s-au cunoscut. Nu era interesată de acest sport, pe care avea să îl iubească mai târziu datorită bărbatului său. S-au cunoscut pe malul Mureșului, la o plimbare, prin niște prieteni comuni care le-au făcut cunoștință. Frumuseţea şi delicatețea Alexandrei l-au cucerit pe loc pe Helmuth. La rândul ei, a fost atrasă de maturitatea forța şi faima sportivului. Încet, încet şi-au dat seama că iubrea ce îi leagă este profundă, specială. S-au căsătorit fiind de acord că nunta lor a fost cea mai mare şi frumoasă petrecere la care au participat. Își fac declarații drăguțe des. Fostul portar îi spune Alexandrei că o iubește şi mărturisește că e mai pragmatic şi că uneori în loc de flori îi ia două kilograme de carne, dar asta nu înseamnă că o iubește mai puțin. Îi oferă şi o duce des în vacanță, în cele mai frumoase şi exotice locuri. Consideră că soția sa este unică şi o adoră.


Fiica sa Jannine este pasionată de scrimă

Cea mică are 10 ani, este preocupată de școală şi scrimă, câştigând deja numeroase trofee la acest sport pe care îl face din plăcere. De școală şi preocupările Janinei se ocupă mai mult Alexandra, care a renunțat la serviciu, axându-se pe copil şi treburile gospodărești. Este o alegere care o împlinește. Este în mod cert o femeie foarte frumoasă, iar diferența de 20 de ani dintre ei nu este un impediment ci dimpotrivă o dovadă puternică de iubire. Dukadam mai are doi copii din altă căsătorie, fiica lui Brighithe şi Robert. Fata cea mare locuiește în America şi l-a făcut bunic. E îndrăgostit de Statele Unite ale Americi mai ales ca acolo a cerut-o în căsătorie pe Alexandra. Este clar că dragostea, respectul, tandrețea sunt ingredientele ce fac această poveste de dragoste așa frumoasă.

Casa lor din Arad e plină te trofeele obținute de marele sportiv

Locuiesc la Arad, într-o casă mare şi frumoasă unde tronează trofeele şi diplomele marelui sportivului. O parte le are expuse la fiica sa în America. Îşi iubește soția şi pe Janine foarte mult. Îşi încarcă bateriile acasă, de unde îşi ia energia şi echilibrul. De multe ori fac şi petreceri acasă pentru prieteni unde se distrează toți pe cinste. Alexandra își răsfață culinar soțul cu tot felul de preparate culinare. Şi Helmut când are timp mai trece la bucătărie şi o dă gata pe partenera sa de viaţă. La bătrâneţe se văd stând în faţa șemineului înconjurați de copii şi mulți nepoți. Iubirea este cea care îi definește.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel