Data publicării:

Hattrick în Liga 1. U' Cluj - U' Craiova 1948, rezultat final 

Autor: Dan Carp | Categorie: Sport
WhatsApp
U' Craiova 1948 a reușit să învingă Universitatea Cluj cu scorul de 3-1. Toate golurile gazdelor au fost marcate de același fotbalist. 

U Craiova 1948 a câștigat sâmbătă, în deplasare, partida cu Universitatea Cluj-Napoca.

Meciul a contat pentru etapa a III-a a play out-ului Superligii. 

U' Craiova 1948 s-a impus cu 3-1 la capătul celor 90 de minute. Toate golurile au fost marcate de fostul jucător al celor de la Viitorul Constanța, Aurelian Chițu, în prima repriză. Acesta a reușit să marcheze în minutele 5, 7 și 27. Gazele au reușit să reducă din diferență în prelungirile meciului. Nici atunci nu au fost ei cei care au înscris, ci un fundaș al celor de la U' Craiova 1948. Este vorba de Andre Duarte, care și-a marcat în propria poartă în minutul 92. 

Șansele de egalare ale clujenilor s-au redus drastic în minutul 51: atunci, Andrei George Miron a fost eliminat de pe teren după ce a primit cartonașul roșu

Victoria îi duce pe cei de la U' Craiova 1948 pe primul loc în clasamentul grupei de play out, cu 26 de puncte, cu două în plus față de Petrolul Ploiești. U Cluj este pe locul 5 în grupă cu 20 de puncte.

Tot sâmbătă, de la ora 20.30 este programat un alt meci din Superliga României: este vorba despre partida Farul Constanța-Universitatea Craiova, care contează pentru playoff.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel