Hartmann spune care e, în opinia sa, motivul real al demisiei lui Boris Johnson: Greșeală fatală
Data publicării:
Autor: Ioan-Radu Gava
WhatsApp
Inquam Photos / George Călin
Inquam Photos / George Călin
H. D. Hartmann, analist de politică externă, a explicat care a fost motivul real care a determinat demisia lui Boris Johnson.

Analistul de politică externă H. D. Hartmann a explicat care este motivul real din spatele plecării lui Boris Johnson din fruntea Guvernului Marii Britanii:

„Plecarea lui Boris Johnson, micul Trump, blondul reactiv și radioactiv de la Londra, cred că a fost dorința tuturor. Greșeala lui fatală și cea care a schimbat puțin jocul și la Londra, și la Washington, și la Paris, și la Berlin, că altfel nu ar mai fi fost atât de singur în acest scandal, apropo, el a mai supraviețuit scandalurilor de acest tip și când era ministru de Externe, și când a fost primar al Londrei, pentru că, din cauza celebrei vizite în contrapartidă, de anulare a eforturilor europene, de la Kiev.

Ne amintim că au fost cei trei magi de la răsărit, care sunt, de fapt, de la apus, plus Iohannis, la Kiev să discute despre începutul unui dialog ucraineano-rus, iar a doua zi a aterizat Boris Johnson cu o carte despre jubileul de platină al Majestății Sale Regina pe care l-a dat cadou și a anulat orice efort. Acest lucru a dus la izolarea lui completă. S-a văzut în acest scandal că nu a existat nimeni, nici măcar bunii săi prieteni americani, care l-au tot împins să dorească războiul cu Rusia, nu au intervenit de data aceasta.

Nu a existat nicio voce internațională sau internă care să îl salveze dintr-un scandal cu care el era obișnuit. Asistentul lui, când era primarul Londrei, a fost acuzat de agresiune sexuală de către o angajată. A rezistat. De asemenea, în primul Guvern Johnson, a mai avut un ministru acuzat de astfel de probleme. Nu era un scandal care să-l fi dezechilibrat în așa hal încât să-l dea jos și el așa a și crezut, pentru că el a rezistat, totuși, 48 de ore. La finalul acestor 48 de ore i-au plecat 52 de membri ai Guvernului, ajungându-se la nivelul de directori de agenții naționale“, a spus, la DC News, la emisiunea Geostrategica, analistul de politică externă H. D. Hartmann.

Shinzo Abe putea fi salvat. H. D. Hartmann: În SUA au această reglementare! Se câștigă între 3 și 5 secunde pentru a opri un atacator

H. D. Hartmann, analist de politică externă, a explicat cum ar fi putut fi salvat Shinzo Albe, fost premierul al Japoniei, de la moarte, printr-o logistică mai bună a forțelor de ordine.

„Au fost două asistente în grupul de ascultători de la miting care au intervenit și au văzut că Shinzo Abe se află în stop cardiac. A fost dus la elicopter, unde logistica a fost inexistentă. Deci, practic, ei nu au fost pregătiți pentru asemenea moment, într-o țară în care este aproape interzisă arma de foc. De asemenea, dacă vei observa, polițistul care l-a placat pe atentator și l-a pus la pământ nu a pus mâna pe arma de foc, nu a scos arma.

În orice altă condiție, în orice alt model de acțiune, serviciile de securitate ale unui demnitar sau ale unui fost demnitar au ordin și sunt pregătite să scoată imediat arma. A fost și un scandal tehnic, acela că Secret Service (n.r. Serviciului Secret al Statelor Unite) are voie să scoată pistolul fără piedica pusă. Ei nu au piedica pusă la pistol, pe când poliția și armata sunt obligați să aibă piedica pusă (...).“, a spus, la emisiunea Geostrategica, analistul H. D. Hatmann (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel