Harță între ”reformiști”. Papahagi, adio lui TRU: Încă o demisie morală jalnică
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
paphagi baconschi dece
paphagi baconschi dece

Adrian Papahagi își ia simbolic ”adio” de la colegul său democrat-liberal, Traian Răzvan Ungureanu, și anunță ”demisia morală jalnică a acestuia”. Candidaturile celor trei, Vasile Blaga, Elena Udrea și Monica Macovei la șefia PDL au creat convulsii în formațiunea din Modrogan, TRU având un conflict și cu vechiul său prieten Teodor Baconschi, care îi reproșează că ”e de nerecunoscut de când e europarlamentar.

”Încă o demisie morală jalnică. Adio, Traian Ungureanu”, a scris Adrian Papahagi, susținătorul moțiunii Macovei, vineri seara, pe Facebook.

Mesajul său de ”adio” vine după atitudinea recentă a lui TRU, exemplificată de Papahagi cu o declarație a europarlamentarului PDL. ”TRU: 'Trebuie să recunosc: USL a procedat mişeleşte. A atacat exact în momentul în care o parte a reformiştilor de azi erau în vacanţă, ori asta nu se face. Dar dumneavoastră eraţi la post şi aţi salvat comunitate cu comunitate, legea şi speranţa în România' ”, a mai postat Papahagi pe Facebook.

Vineri, Teodor Baconschi și Traian Răzvan Ungureanu, de altfel prieteni de ani buni, s-au lansat în atacuri reciproce. Conflictul l-a stârnit fostul ministru de Externe și ambasador al României la Paris, care i-a transmis lui TRU că e de nerecunoscut de când a devenit europarlamentar, de nerecunoscut fiind și când îl flanca pe Vasile Blaga la depunerea moțiunii actualului șef al PDL. Europarlamentarul a spus, ca răspuns, că în momentul depunerii moțiunii Blaga nu se afla în România.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel