Harry Reghecampf, deces. Ionela Prodan, în stare de șoc
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
Ionela Prodan
Ionela Prodan
Ionela Prodan a fost foarte afectată de aflarea veștilor despre Harry Reghecampf, socrul fiicei ei, Anamaria Prodan, care a încetat din viață, zilele trecute.

Surse din cercul de apropiați al artistei au mărturisit că moartea cuscrului a tulburat-o profund pe Ionela prodan, care abia a mai putut să scoată un cuvânt, scriu cei de la Spynews.

Inițial, Ionela Prodan era în stare de negare, nevenindu-i să creadă că Hary Reghecampf chiar a încetat din viață. De asemenea, sursele au dezvăluit și că artista era apropiată de Hary Reghecampf și că a încercat să o consoleze pe cuscra ei, în urma pierderii.

Ionela Prodan a primit vestea prin intermediul telefonului, iar atunci când a aflat că tatăl lui Reghe a murit a încremenit pentru câteva momente.

Ionela Prodan se află în spital de câteva zile, în urma unor probleme de sănătate.

[citeste si]

Tatăl lui Laurențiu Reghecampf a murit, duminică, pe 25 martie. Ana Maria Prodan a fost cea care a făcut publică informaţia.

Ana Maria Prodan a scris un mesaj pe pagina personală de Instagram prin care a anunţat trecerea în nefiinţă a socrului său, Harry Reghecampf.

"Rip Harry! Te vom iubi întotdeauna. Ai fost un tata incredibil și o persoană deosebită. Vei rămâne pentru totdeauna în inimile noastre.", a fost mesajul scris de Ana.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel