Maguire, căpitanul de la Manchester United, CONDAMNAT după arestarea din Mykonos. Bătaie în bar! De la ce a pornit totul
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Căpitanul celor de la Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat după arestarea din Grecia. Judecătorul a anunţat că Harry Maguire este vinovat de ultraj şi tentativă de mită.

Căpitanul lui Manchester United, Harry Maguire, a fost găsit vinovat pentru ultraj, opunere arestării şi tentativă de mită. El a fost arestat săptămâna trecută în Mykonos alături de fratele său şi un prieten după o bătaie care izbucnit într-un bar. Maguire a acuzat că sora lui a fost injectată cu „drogul violului" şi astfel a pornit conflictul, potrivit Mediafax.

Maguire şi fratele său au fost eliberaţi după 2 nopţi în arest şi s-au întors în Marea Britanie. Verdictul de marți a fost anunţat în absenţa lor. Avocatul care s-a aflat alături de procuror în acest caz a vorbit cu Sky Sports după verdict: „Când eşti sportiv şi un model pentru oameni trebuie să accepţi ce ai făcut şi să-ţi ceri scuze. Până astăzi nu am avut parte de asta, ei au dat vina pe poliţişti. Acest lucru nu a fost acceptat de către Curte. Victimele şi ofiţerii de poliţie au fost atacaţi. Singurul lucru pe care îl doresc sunt scuze".

În urma verdictului, Maguire a fost condamnat la 21 de luni de închisoare cu suspendare. Pot exista şi repercusiuni sportive. Maguire a fost anunţat ca fiind parte din lotul Angliei pentru partidele cu Islanda şi Danemarca din Liga Naţiunilor. Acest verdict ar putea duce la excluderea lui Maguire din lotul echipei naţionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel