Harry, trădarea Casei Regale. Se cere renunțarea la titluri: Lumea este îngrozită. Ce i-a putut face Reginei Elisabeta
Autor: Giorgiana Croitoru | Publicat pe: 16 mai, 15:19
WhatsApp
Foto: Instagram / Sussex Royal
Membri ai Curţii regale britanice doresc ca ducii de Sussesx să renunţe la titlul lor nobiliar.

Kate Middleton, "jignită și dezamăgită" de Meghan Markle. Katie Nicholl: Povestea asta este foarte dură pentru ea

Membrii ai Curţii regale a Marii Britanii şi-au exprimat dorinţa ca ducii de Sussex , Harry şi Meghan, să renunţe la titlul lor nobiliar, în urma noilor critici pronunţate de prinţ împotriva familiei regale, informează duminică cotidianul Daily Mail citat de EFE, scrie Agerpres.

Prințul Harry a stârnit "confuzie și trădare" la Casa Regală

Prinţul Harry, nepotul reginei Elisabeta a II-a, a criticat din nou familia regală, mai ales calităţile de tată ale prinţul moştenitor Charles, într-o conversaţie cu actorul Dax Shepard, prezentator al podcast-ului "Armchair Expert".

Mai mulţi membri ai curţii regale citaţi de ziar au mărturisit că există un sentiment "de confuzie şi de trădare" în familia regală, mai ales după ce prinţul Harry a pus sub semnul întrebării calităţile de părinte ale tatălui său, prinţul Charles.

Ducele de Sussex, care trăieşte în Statele Unite, a declarat în acest podcast că nu doreşte ca fiul său Archie şi fetiţa, care se va naşte curând, să sufere cum a suferit el, crescut de un tată, şi că vrea să pună capăt "durerii şi suferinţei genetice" din familia regală.

G Ad:

"Lumea e îngrozită" de ce a putut Prințul Harry să-i facă RegineiUn membru al casei regale a dezvăluit ziarului Daily Mail, că "lumea este îngrozită" de faptul că Harry i-a putut face acest lucru reginei şi soţului său, ducele de Edinburgh, condus recent pe ultimul său drum.

"Ducele de Sussex şi-a petrecut o mare parte din timp, criticând instituţia din care face parte şi care, potrivit lui, i-a pricinuit atâta durere", a spus acesta.

"Dacă această instituţie nu îi place, atunci ar trebui să renunţe la titluri", a subliniat sursa. "Ar trebui să se numească simplu, Harry şi Meghan. Dacă refuză acest lucru, atunci ar trebui să explice şi de ce", a insistat aceeaşi sursă.

Tabloidul britanic precizează, totuşi, că nu există planuri oficiale privind retragerea titlului nobiliar ducilor de Sussex, dar a asigurat că există "un sentiment profund de trădare" în familia regală.

În martie, ducii de Sussex au acordat un interviu prezentatoarei americane Oprah Winfrey, în care au acuzat familia regală de "rasism".

Interviul a fost lansat cu câteva săptămâni înainte de decesul, la 9 aprilie, a ducelui de Edinburgh.

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro