Handbal feminin: Lekic: Accidentările reprezintă principala cauză a problemelor noastre
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Handbalista echipei CSM Bucureşti, Andrea Lekic, a declarat, joi, că numărul mare de jucătoare accidentate din ultima perioadă reprezintă principala cauză a problemelor formaţiei sale.

'Când vom schimba faţa echipei? Cred că toată lumea ştie ce s-a întâmplat cu noi în ultima perioadă, cu multe accidentări. Accidentările reprezintă principala cauză a problemelor noastre. Eu sper că vor veni zile mai bune şi că jucătoarele accidentate vor reveni alături de noi cât mai repede, iar echipa va fi sănătoasă pe teren', a spus handbalista.

Ea însăşi accidentată, Andrea Lekic nu ştie dacă va putea evolua, duminică, în meciul cu Team Esbjerg, primul din noua ediţie a Ligii Campionilor. 'Nu ştiu dacă voi juca duminică, sincer vă spun. Eu îmi doresc foarte mult să fiu pe teren, fac totul pentru a mă recupera cât mai repede şi a fi alături de echipă. Am început alergările şi aştept să progresez în următoarele două-trei zile. Dar vă asigur că nimeni nu îşi doreşte mai mult decât mine să revin', a precizat ea.

Lekic este de părere că nu va fi o problemă ca ea şi colegele sale să se adapteze sistemului noului antrenor principal, Adrian Vasile, mai ales că acesta a ocupat în ultimii cinci ani postul de secund. 'Noi suntem jucătoare profesioniste, rolul nostru este să jucăm şi să încercăm să o facem cât mai bine. Aşa că nu putem să comentăm noi despre antrenor. Acum trebuie să tragem chiar mai tare pentru că de fiecare dată (n.r. - când se schimbă antrenorul) ceva se schimbă.

Uneori în bine, alteori în rău... Dar eu cred în lucruri pozitive. Plecarea lui Tomas Ryde a fost o surpriză pentru toată lumea. Dar acum nu putem decât să sperăm la rezultate cât mai bune în viitor. Îl cunosc foarte bine pe Adi Vasile, ştiu sistemul şi modul lui de lucru. Aşa că nu cred că vom avea probleme în a ne acomoda cu noul sistem. Noi vom încerca mai departe să punem din nou zâmbetul pe feţele suporterilor noştri', a mai afirmat Lekic la sediul noului sponsor al clubului CSM Bucureşti. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel